Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chcete z dítěte šampiona v boxu? Ďábel Fury prodává sperma. Za 1,5 milionu!

Autor: ija

Chcete mít doma boxerskou hvězdu? Tyson Fury (28) by pro vás měl návrh a ty správné geny. Bývalý mistr světa těžké váhy, známý svými výstřelky i přezdívkou „Zuřivý“ se možná už definitivně zbláznil. Na Twitteru zkouší střelit vlastní sperma. Jako cenu stanovil 50 000 liber, tedy milion a 560 000 korun. Plus DPH. A prý je to „za lidovku“.

„Chcete syna nezpochybnitelného šampiona těžké váhy? Připouštěcí poplatek 50 tisíc liber plus DPH. Za lidovku!“ napsal Fury, který před půldruhým rokem šokoval, když porazil neporazitelného Vladimira Klička a který se pak dopingové aféře musel vzdát všech svých titulů.

Současná podoba bývalého boxerského šampiona Furyho.
Současná podoba bývalého boxerského šampiona Furyho.

Fury nejde pro kontroverzní situace daleko. Když se převlékl za Batmana a vtrhl na Kličkovou tiskovou konferenci, byl to ještě slabý čajíček. Homofobní, sexistické a protižidovské výroky, jichž se dopustil před rokem, už ale málem vedly až k tomu, že mu zakázali boxovat. „Židé vlastní banky, noviny všechny televizní stanice,“ tvrdil tehdy Fury, ale později se omluvil.  Pak ho potopila dopingová aféra a teď tedy hodlá suplovat spermobanku?  

Fury o sobě dává vědět, kdykoli se něco děje. Vehementně provokoval britského krajana Anthonyho Joshuu, který v sobotu ve Wembley ve fantastickém zápase zdolal Vladimira Klička. Talentovaný mladík se ale vytočit nenechá.

 „Jestli chci, aby se vrátil? Jistěže chci. Kvůli tomu, abych ho mohl porazit. Kdyby to bylo na mně, ten souboj by se mohl uskutečnit už v létě,“ prohlásil Joshua.