Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děsivé tajemství. Sportovní reportérka potratila v přímém přenosu!

Autor: pv

Prožila si kruté okamžiky. Bývalá televizní reportérka sportovní stanice ESPN Sara Walshová odhalila šokující moment svého života. Když před lety vystupovala v živém vysílání z utkání amerického fotbalu, potratila tříměsíční plod, který nosila pod srdcem.

Tajila před kolegy, že je těhotná. „Nikdo to nevěděl, kromě mého manžela. Když se to stalo, byl tisíce kilometrů daleko a viděl mě pouze na obrazovce,“ vzpomíná Walshová, jejímž manželem je baseballista týmu Toronto Blue Jays  Matt Buschmann.

Novinářka napsala o děsivém zážitku na Den matek na sociální síť Instagram. Promluvila navíc o tom, jak těžké pro ni bylo otěhotnět a že po samovolném potratu ji lékaři dávali na početí a donošení plodu velmi malé šance.

Walshová se nevzdala a začala docházet na umělá oplodnění. Jednoho dne se zadařilo a doktor reportérce oznámil, že čeká dvojčata.

Walshová s manželem Mattem Buschmannem se dočkali vytoužených děti
Walshová s manželem Mattem Buschmannem se dočkali vytoužených děti

„Znovu jsem nechtěla, aby to někdo věděl. Nosila jsem volnější šaty a chovala se stále stejně. Dokonce jsme ani nekupovali výbavičku, protože jsme nechtěli nic zakřiknout,“ říká Sara Walshová.

Letos v únoru se stal zázrak. Narodila se jí dvojčátka Hutton a Brees. „Nevím, jestli se vrátím ještě na obrazovku, ale jsem šťastná, že mám tyhle dvě vajíčka,“ usmívá se Walshová.