Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Barošova Tereza poodhalila tátovu budoucnost: Milan bude klukům chybět

Autor: zal

Zůstat v Liberci, vrátit se do Ostravy, nebo seknout s kariérou? To jsou tři varianty, o kterých na dovolené v Dubaji dumá fotbalista Milan Baroš (35). Vzkaz manželky Terezy napovídá, že vítězí Baník!

Je to jejich oblíbená dovolenková destinace. „Tak zase po roce na místě a jen my dva,“ hlásí od světoznámého hotelu Burdž al-Arab paní Barošová . Na dubajské pláže nepřijeli bez synů Patrika a Mattea jen relaxovat, slunit se a popíjet koktejly, ale i přemýšlet o budoucnosti.

„Nabídku na prodloužení od nás má. Milan to musí hlavně probrat s rodinou, což počítám, že udělá během dovolené,“ potvrdil liberecký manažer Jan Nezmar, že Baroše ve stínu palem a mrakodrapů nečekají jen radovánky, ale i důležité rozhodnutí. Slovan však na něj časové netlačí a nezatratil by ho, ani kdyby poslechl své srdce a vrátil se do Ostravy, kde fotbalově vyrostl.

Tereza má fantastickou postavičku.
Tereza má fantastickou postavičku.

A právě o tom sní řada fanoušků klubu, který se vrací mezi ligovou elitu. „Užijte si to. A Milana prosím do Baníčku. Chybí nám tady to pravé srdce Ostravy,“ vzkázal Tereze jeden z nich, načež se dočkal odpovědi, která naznačuje, že by Milana mohlo čekat časté cestování mezi Prahou a moravskoslezskou metropolí.

„A nám bude chybět doma. Klukům...,“ reagovala totiž paní Barošová. Ta buď zapomněla připojit podmiňovací způsob, nebo jen potvrdila, že o stěhování do Ostravy nechce ani slyšet. Jak by ne, když synové kopou za Slavii a v pražském Šáreckém údolí se bydlí krásně.

Liberec - Mladá Boleslav: 1:0! Baroš hlavičkou tečoval Součkovu ránu do protipohybu Vejmoly
Video se připravuje ...