Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Plíšková už boduje jako jednička! Zdobí nejslavnější místo v New Yorku

Autor: ps

Je jí všude plno, dokonce i v New Yorku! Tenistka a novopečená světová jednička Karolína Plíšková (25) ozdobila svoji krásou v Americe posvátné náměstí Times Square. Billboardy s její podobiznou lákají na konec srpna, kdy startuje US Open.

„Cílem je vyhrát grandslam!“ tak Plíšková reagovala na pozici číslo 1 v ženském žebříčku. „Budu v klidu spát. Dala jsem si jednu sklenku šampaňského, víc se k tomu nebudu vracet,“ usmívá se kráska, která zůstává nohama na zemi.

Chce tenisovým fanouškům a odborníkům dokázat, že na to má a že je na vrcholu oprávněně. Už loni o sobě dala v zámoří pořádně vědět, až ve finále padla s Němkou Angelique Kerberovou. Letos ale může vystoupat ještě výš!

Do povědomí amerických fanoušků se zapisuje hned od počátku své tenisové vlády. Na ikonické náměstí s ní umístil reklamy jihokorejský výrobce sportovního oblečení Fila, který je jeden z jejích sponzorů.

Všude visí plakáty, reklamní panely s podobiznou české hráčky a snad každý ve městě ví, co se bude od 28. srpna na místním betonu dít. Tenisové šílenství je tu znát z každého kroku a doufejme, že vyvrcholí v neděli 10. září, kdy je na programu finále a česká tenistka zvedne nad hlavu vysněný grandslamový pohár…

Karolíny Plíškové je plné Times Square v New Yorku.
Karolíny Plíškové je plné Times Square v New Yorku.

Šťastná jednička Plíšková o grandslamu i Hrdličkovi. Jsem spokojená, díky tomu se mi daří, hlásí
Video se připravuje ...

Jednička Plíšková po boku legend. Kteří čeští tenisté byli v žebříčku nejvýš
Video se připravuje ...

Plíšková: Sestra na turnajích? Rozhodně plus, cítím se s ní jako doma
Video se připravuje ...