Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Limberského dojezd šlágru, opřel se do slávisty Hušbauera: Sabotuje!

Autor: mmr

Frustrace slávistických fotbalistů vyřčená po prohraném šlágru s Plzní rezonuje dál. O prohlášení Josefa Hušbauera, který není spokojený s přílišnou rotací sestavy, se nepříliš lichotivě vyjádřil už Petr Švancara v talk show O2 TV Sport Tiki Taka, teď se přidal i jeden z hráčů jasného lídra ligy. David Limberský poslal sešívanému špílmachrovi jasný vzkaz na Instagramu.

David Limberský je na Instagramu stejný démon jako na hřišti. Všichni si asi pamatujeme, jak děkoval "Rusákovi" Komličenkovi za zranění v obličeji, i jak při volebním víkendu ukazoval, že volí kontroverzní stranu SPD Tomia Okamury.

Tentokrát zůstal trochu víc při zemi, krátký vzkaz ale poslal záložníkovi soupeře Josefu Hušbauerovi. Záložník Slavie po prohře s Plzní řekl, že mu nesedí přílišná rotace hráčů v týmu.

Na to mu jako první odpověděl Petr Švancara v show Tiki Taka na O2 Sport. „Hoši, vy hrajete na tom hřišti a sorry, držte hubu. Tohle je zřejmě nastavená politika ve Slavii, že když se nakoupili hráči, tak je chtějí točit. Nechápu, proč si na to někdo stěžuje,“ řekl brněnský patriot.

Limberský, který stál v neděli na straně vítězů, mu dal na Instagramu za pravdu. "Podepisuju, Hušbauer sabotuje," napsal. Příspěvek ale ráno smazal.

Dočká se od tvůrce hry vršovického klubu a bývalého spoluhráče z reprezentace nějaké odpovědi?

Vzkaz Davida Limberského Josefu Hušbauerovi
Vzkaz Davida Limberského Josefu Hušbauerovi

Švancara se zastal v TIKI TAKA trenéra Slavie Šilhavého. Hoši, sorry, držte hubu, vzkázal hráčům
Video se připravuje ...

UNIKÁTNÍ VIDEO z utkání Plzeň - Slavia: Vrba to prožíval, hosty ovládlo zklamání
Video se připravuje ...