Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Koho bavila krvavá řež v kleci MMA? Hudlera, Perkausovou i Řepku s láskou

Autor: ps

Krev v oktagonu stříkala na všechny strany, padaly uspávací rány pěstí, ale bavilo to. Hodně! Koho? Třeba pauzírujícího hokejistu Jiřího Hudlera (33), prsatou krásku Evu Perkausovou (23) nebo zamilovaný pár Tomáše Řepku (43) s Kateřinou Kristelovou (38).

Seděli nejblíže bojové kleci postavené uprostřed plochy pražské O2 areny a nespustili z ní oči! Za sněhovými stoly zvědavě vyhlíželi knockouty šampionů MMA, zároveň přikusovali několikachodové menu a popíjeli šampaňské. Chvilkami nasávali hodně drsnou atmosféru, ale proto sem přišli!

„Vsadili jsme na Vémolu a Kincla,“ pochlubila se Kristelová sedící po boku bouřliváka Řepky . Ten už měl bližší představu, jak masáž v oktagonu »chutná«, vyzkoušel si totiž jeden trénink právě s Kinclem. A bylo vidět, že dění v kleci rozumí, oba tipy vyšly dokonale!

Rytmus, Hudler, Marpo. Kdo si nenechal ujít svátek MMA?
Video se připravuje ...

Mezi vyparáděnými hosty vyčnívala modelka a moderátorka Perkausová . I tentokrát věděla, jak si vysloužit snad jen o něco menší pozornost, než měli bojovníci. Tahle krasavice jednoduše nejde přehlédnout. Bavila se u stolu s přáteli, smála se, vtipkovala, ale sem tam jí úsměv na rtech povadl. Třeba, když Vémola v nejočekávanějším duelu škrtil Ondruše tak, že ho téměř uspal.

Velmi nenápadný naopak byl průšvihář Jirka Hulder oblečen do tmavé sportovní mikiny s kapucí. Tentokrát neposilněn podpůrnými vlivy, jako na začátku října při letu z New Yorku do Prahy, kdy udělal takovou ostudu, že ji musel vysvětlovat na policii.

XFN Night se povedla. Se vším všudy!

Moderátorka a modelka Perkausová se s kamarády u stolu dobře bavila.
Moderátorka a modelka Perkausová se s kamarády u stolu dobře bavila.

CELÝ FIGHT Patrik Kincl vs. Vitor Nóbrega: Kincl nastoupil originálně, pak uspěl proti Brazilci
Video se připravuje ...