Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dominik Hašek hraje v seriálu Lajna. Přijel lanařit do Havířova

Autor: sjs

Střihl si další roli před kamerou. Bývalý hokejový brankář Dominik Hašek hrál před lety ve filmové komedii Rafťáci s Vojtou Kotkem a Jiří Mádlem. Objevil se i v seriálu Rudyho má každý rád se Sašou Rašilovem. Naposledy točil pro internetový seriál z hokejového prostředí Lajna. Koho hrál? Tradičně sám sebe.

Tvůrci seriálu Lajna internetové televize OBBOD slibovali, že se v některém z jejich dílů objeví velká hokejová hvězda. V osmém pokračování se odtajnilo jméno slavné sportovní tváře. Olympijský vítěz z Nagana Dominik Hašek si střihl před kamerou sám sebe.

Dominátor přijel do Havířova, kde trénuje tamní hokejový klub fiktivní postava kouč Luboš Hrouzek ( Jiří Langmajer ) a za tým nastupuje jeho syn Patrik (Zdeněk Piškula).

Hašek si právě pro Hrouzka přijel. „To jsme rád. Patrik nemá agenta. Starám se o něj jenom já,“ říká bývalému brankáři Hrouzek senior. „Luboši, sorry, ale já tady dneska nejsem kvůli Patrikovi. Hledáme nového asistenta k hlavnímu trenérovi,“ odpoví Hašek s tím, že chce zlanařit ne syna, ale otce.

Jak zápletka dopadne, se dozvíte již zítra v novém pokračování Lajny>>>