Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tvrdili, že je muž... Běžkyně Semenyaová se měla zasnoubit s ženou

Autor: nit

Jihoafrická půlkařka Caster Semenyaová se podle tvrzení magazínu Drum zasnoubila s jinou jihoafrickou atletkou Violet Raseboyaovou. Běžkyně, která nemohla v letech 2009 – 2010 jedenáct měsíců závodit kvůli přezkoumávání svého pohlaví, však podobné zprávy odmítá.

Podle magazínu chodí dvaadvacetiletá Semenyaová s o pět let starší Raseboyaovou už od roku 2008 a teď jejich vztah přerostl do další fáze. Časopis Drum uveřejnil osmnáct fotografií obou atletek a ve své reportáži citoval nejmenované zdroje.

„Violet nemůže bez Caster žít. Nemám žádné pochybnosti, že se navzájem milují,“ uvedl jeden z těchto zdrojů.

Semenyaovoá s Raseboyoaovou se údajně sestěhovaly a společně činí důležitá rozhodnutí. Vlastní také podobná BMW se značkami, které vychází z jejich jmen. Na Facebooku se také objevila fotografie dortu s nápisem Casvio, což jsou zjevně spojené zkratky jmen Caster a Violet.

Tento článek v magazínu Drum odstartoval spekulace Tento článek v magazínu Drum odstartoval spekulaceFoto internet
„Nechodíme spolu, vzájemně se milujeme,“ napsala Raseboyová vloni v srpnu na Facebook.

Semenyaová však jakékoli spekulace o vztahu s Raseboyaovou popírá. Nemám s tímhle příběhem nic společného. Jděte a zeptejte se magazínu Drum, protože oni vědí víc než já. S tímhle článkem opravdu nemám nic společného,“ řekla Semenyaová.

Deník The City Press se Semenyaové zeptal, proč obě atletky nosí na prstech pro prsteny stužky. „Promiňte, ale ptáte se špatné osoby,“ odvětila Semenyaová, která v minulých dnech popřela také zprávy, že je těhotná.