Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Trapas roku! Kreuziger šokoval zprávou o smrti legendy Loma: Pohřbil živého kamaráda!

Autor: Luboš Protiva

Takový kiks se podaří málokomu. Hvězda současného pelotonu Roman Kreuziger (26) zaživa pohřbil cyklistickou legendu Luboše Loma (48).

„RIP, Luboš Lom,“ vyslal přes Twitter do světa člen stáje Saxo-Tinkoff děsivou zprávu o smrti kamaráda. A strhla se lavina emocí. Sportovci se s ním hromadně loučili a obdivovali zpětně jeho úžasnou kariéru. Vždyť se několikrát účastnil elitních závodů Giro d’Italia či Vuelty.

 RIP #Lubos Lom!!!

Nepovedený apríl

„Také jsem to zaregistroval a hned jsem to po webu také šířil. Ale s Lubošem jsem pak ráno mluvil a můžu potvrdit, že mrtvý není. Apríl je sice za chvíli, ale tenhle fórek se vážně nepovedl,“ řekl Blesku Lomův kamarád a spolujezdec z olympiády v Soulu Jozef Regec, kterému po zjištění poplašné zprávy nebylo moc dobře po těle.

Záhadné obživnutí

O několik hodin později nicméně i packal Kreuziger zjistil, že způsobil životní botu. „Omlouvám se za to, co jsem včera napsal. Byl to omyl a jsem rád, že je Luboš stále tady,“ vrátil šílený příběh zpět do reality. Svou nemotorností tedy Loma během 24 hodin zabil a zase obživl. Prostě trapas roku.