Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

»Vrah« Pistorius se náramně bavil: Pil panáky a flirtoval se ženami!

Autor: ps, ČTK

Že zabil svoji přítelkyni Reevu jako by hodil za hlavu! Jihoafrický atlet Oscar Pistorius (26), který je obžalovaný z vraždy, si minulou sobotu užíval na večírku. Přestože nesmí pít alkohol, sázel do sebe panáky a flirtoval s přítomnými dívkami.

Se skandální zprávou přišel jihoafrický deník Sunday Times, který Pistoriusovu pařbičku náležitě vybarvil. Podle svědků prý atlet vypadal uvolněně a byl velmi hovorný.

Mnoho hostů bylo v jedné z johannesburských restaurací v šoku, když zahlédli, jak do kolem deváté hodiny večer v doprovodu svého přítele a několika bodyguardů přišel. „Pil panáky a flirtoval se ženami. Nevypadal jako někdo, kdo přišel o největší lásku svého života,“ citoval list nejmenovanou ženu. „Byl tím posledním, koho bych tady čekal,“ doplnil ji jiný svědek.

Rodina vše popřela

Pistoriusova rodina však ihned zveřejněné informace důrazně popřela.

„Média jen prahnou po nějaké senzaci. Nic takového se nestalo,“ zdůraznil Oscarův strýc Arnold, u kterého po vražedné události bydlí. „Vůbec poprvé od osudné události vyrazil s přáteli ven do restaurace Kitchen Bar na severu Johannesburgu. Vzhledem k tomu, jakou reakci to u veřejnosti vyvolalo, vyrazil si zřejmě i naposled,“ dodal.

V neděli uplynuly dva měsíce od tragédie, při níž Pistorius zastřelil na Den svatého Valentýna svou o tři roky starší přítelkyni, modelku Reevu Steenkamp. Soud ho propustil na kauci a nedávno mu zmírnil i její podmínky. Podle nich může vycestovat do ciziny i pít alkohol. Před soudem by se měl znovu objevit 4. června.

Tady je důkaz! Jihoafrické noviny přinesly první snímek trénujícího Oscara Pistoriuse
Tady je důkaz! Jihoafrické noviny přinesly první snímek trénujícího Oscara Pistoriuse