Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

TOP tenisové sexuální skandálky: Soulož na záchodě, orgie v hledišti

Autor: pan, iSport.cz

Vedou se o tom dlouholeté spory. Má sexuální styk před zápasem na sportovce pozitivní, nebo negativní dopad? Dle všeho jde o věc čistě individuální. Platí to i tenistech, respektive tenistkách. I do světa bílého sportu však již zasáhlo několik sexuálních epizod, které se dotkly i těch největších es.

FRANCESCA SCHIAVONEOVÁ

Francesca Schiavoneová v zápase s Petrou Kvitovou vzteky pojídá míčekFoto Reuters
Vítězka Roland Garros z roku 2010 se o sexu rozhodně mluvit nebojí.

"Jako žena sex před zápasem rozhodně doporučuji, je to něco fantastického, vyplaví se vám pozitivní hormony a to vám dává sílu a energii do utkání," říká.

Že to Italka se sexem myslí absolutně vážně, zachytily i kamery.

Během střídání stran při tenisovém utkání byla temperamentní Italka zachycena, jak si s jedním z diváků na tribuně vyměňuje gesta, která by rozhodně malé děti vidět neměly.

FLAVIA PENNETTAOVÁ

I druhá za slavných Italek má se sexem své zkušenosti. Na rozdíl od své krajanky však spíše negativní.

Pennettaové to opravdu slušíFoto tennisdefenders.com/

Napsala o tom dokonce knihu, ve které popisuje svůj vztah se španělským tenistou Carlosem Moyou i o tom, jak jí bývalá světová jednička podvedla s televizní moderátorkou.

"Když jsem to zjistila, ztratila jsem veškerý smysl života. Hodně jsem zhubla, všechno pro mě přestalo mít význam. Snažila jsem se být silná, necítit bolest, bylo to hrozné," vzpomíná Italka.

ILIE NASTASE

Ani legendární Illie Nastase rozhodně ženami neopovrhoval. Ve své knize se přiznává k tomu, že spal s více než dvěma a půl tisíce ženami.

"Sex byl v té době pro mě stejně důležitý a normální, jako každodenní sprcha. Cítil jsem se po něm skvěle," netají svůj postoj rumunská hvězda.

JOHN McENROE

Že by se tento bouřlivák vyhýbal ženám? Stejně pravděpodobné, jako že vodní pólo předčí v popularitě fotbal. Svůj vztah k sexu dokumentoval při vyprávění o vztahu k herečce a své budoucí ženě Tatum O´Neal.

 "Sex s ní mě posunul na úplně jinou úroveň. Od prvního styku bylo všechno jiné. Bylo to prostě nádherný," říká slavný tenista.

A přiznává se i k tomu, že během milostných radovánek se oba nevyhýbali ani drogám.  Slavný pár přivedl během svého devítiletého manželství na svět tři děti.

BORIS BECKER

Život Borise Beckera je pestrý, jak pokud jde o jeho tenisovou kariéru, tak soukromý život. Vše začalo svatbou s modelkou Barbarou Feltusovou, s kterou má tři syny.

Manželka Borise Beckera ukázala na pláži na Mallorce poprsíFoto Isifa.com
Tu následně podvedl s ruskou modelkou Angelou Ermakovovou, s kterou má pro změnu dceru Annu.

Ostře sledovaný pár jí však počal poněkud netradičním způsobem - v londýnské restauraci na toaletách.

Vše se stalo po jeho porážce ve Wimbledonu, kterou bylo nutno náležitě zapít a pak už k nějaké té sexuální avantýře, navíc s pohlednou ruskou modelkou, nebylo daleko.

"Nechápu, jak jsem to mohl udělat. Cítím velikou vinu. Byl to můj poslední den v profesionálním tenisu, ale stalo se to," pozdě litovala tenisová legenda.

Německý tenista otcovství nejdříve popíral, testy DNA však vše odhalily. Trojnásobný wimbledonský šampion si stihl zasnoubit i s Alessandrou Meyer-Wöldenovou a ještě rychleji se s ní rozešel.

V červnu minulého roku se oženil s modelkou Sharlely Kerssenbergovou s kterou má syna s řádně dlouhým jménem Amadeus Benedict Edley Luis Becker.

BILL TILDEN

I legendární Bill Tilden se nevyhnul sexuálnímu skandálku. Vítěz deseti grandslamových turnajů byl dokonce dvakrát ve vězení. Pokaždé za sex s mužským prostitutem.

MARIA ŠARAPOVOVÁ

Diváci si užívali pohledu na ruskou kráskuFoto Jaroslav Legner (Sport)
A perlička za závěr. Ruská diva Maria Šarapovová si své soukromí velmi dobře střeží. Na nějaký sexuální výstřelek u ní nenarazíte. Přesto jednu pikantnost najít můžeme.

Týká se jejího německého sparingpartnera Dietera Kindelmana. Ten má smlouvě zajímavý dodatek: totiž zákaz jakéhokoliv intimního styku s pohlednou tenistkou.

„Mám doslova zakázaný sex na pracovišti,“ směje se hráč, který byl na žebříčku ATP nejlépe na 130. místě. "Maria je skvělá, i když se zdá navenek hodně uzavřená. Přesto žádné nemravnosti nehrozí,“ tvrdí tenista.

ROLAND GARROS

A ještě jednou Šarapovová. I když tato událost souvisí s jejím jménem jen velmi okrajově. V osmifinálovém utkání Roland Garros v minulém roce bojovala ruská tenistka s Češkou Klárou Zakopalovou.

Zatímco favoritka se na kurtu s bojovnou soupeřkou pořádně nadřela, než ve třech setech vyhrála, jeden pár měl úplně jiné starosti.

V poslední řadě VIP boxu si nadržený páreček užíval celkem nepokrytě sexuální orgie. Žena svému partnerovi bez zbytečného studu rukou zajela do slabin a uspokojovala jeho potřeby. A dle blaženého výrazu muže, se jí to dařilo na výbornou.

Maria Šarapovová patří k nejkrásnějším sportovkyním světa
Maria Šarapovová patří k nejkrásnějším sportovkyním světa