Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

FOTO: Čech rozdával úsměvy, fotbalisty sledovala i krásná tenistka

Autor: om

FOTO | Jak se dostat na šampionát do Brazílie? „Třeba někde bude válka a oni nás tam vezmou,“ žertoval při sobotním tréninku na Julisce jeden z členů realizačního týmu. V neděli už se národní tým přesunul do Itálie, kde bude bojovat o zázrak.

Zmíněný vtípek naráží na Dány. Ty v roce 1992 narychlo povolali z dovolených rovnou na ME místo válkou zmítané Jugoslávie – a oni zvítězili. Podobná verze se momentálně zdá být reálnější nežli postup přes baráž…

Po tartanu kroužila droboučká tenistka Klára Zakopalová a po očku sledovala ty, kteří se páteční prohrou úplně zakopali.

Klára Zakopalová, jedna z nejlepších českých tenistek, sledovala trénink českých fotbalistů po porážce s ArméniíFoto Maria Rušínová

Doktor Kolář si na lavičce přes zákaz zapálil, a jakmile na něj zamířil objektiv, cigaretu nechal zmizet mezi prsty jako David Copperfield. Budiž mu omluvou, že nebyl sám, kdo si zapálil, i když se to nesmí.

To Petr Čech – ačkoliv po Superpoháru s Chelsea musel v Edenu protrpět další černý pátek – byl už zase v pohodě. Na přání se fotil s dětmi a do objektivů vykouzlil dokonce úsměvy.

Petr Čech se na Julisce, kde trénovala česká reprezentace po utkání s Arménií, ochotně vyfotil s fanoušky
Petr Čech se na Julisce, kde trénovala česká reprezentace po utkání s Arménií, ochotně vyfotil s fanoušky