Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Fotbalový skandál v Rakousku. Fanoušek šňupal kokain z ligové trofeje!

Autor: bk

Tohle se jen tak nevidí. Fanoušek rakouského Rapidu Vídeň "mejdan" na fotbalovém stadionu hodně přehnal. Internetem kolují fotky, kde šňupe nejspíš kokain přímo z talíře určeného pro vítěze rakouské ligy.

Rakouský fotbal řeší drogový skandál. Na internet se dostaly fotogafie, kde jeden z fanoušků Rapidu Vídeň šňupe kokain přímo z ligové trofeje, nejhodnotnější ceny v rakouském fotbale. Údajně má jít o člověka spřízněného s někým z vedení klubu.

Fanoušek se u toho, když si dával "lajnu", nechal vyfotit dobrovolně. Nejdřív jak se na drogu chystá, pak přímo u toho, kdy bílý prášek šňupe. "Myslíme, si, že to byl kokain a že se to stalo uvnitř stadionu," citují zdroj z Rapidu Vídeň rakouské servery.

Fanoušek Rapidu Vídeň se nechal vyfotit u toho, jak šňupe kokain z talíře určeného pro vítěze rakouské fotbalové ligy
Fanoušek Rapidu Vídeň se nechal vyfotit u toho, jak šňupe kokain z talíře určeného pro vítěze rakouské fotbalové ligy

Nemá jít o žádného radikálního fanouška, ale o člověka, který má blízko k členovi vedení Rapidu Vídeň. S jedním z čelních představitelů klubu se prý dotyčný zná od dětství, navíc je jeho zaměstnavatelem.

Nabízí se však několik otázek. Kdo je zmíněný fanoušek? Jak se k trofeji dostal? A jedná se o originál vítězné trofeje, nebo jen o repliku?

Vítězný talíř pro šampiona rakouské ligy, ze kterého šňupal fanoušek Rapidu Vídeň kokainFoto Twitter