Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Florbalistovi Šelmecimu (†17) řekla sbohem i přítelkyně Stefany: Navždy tě budu milovat

Autor: zal, rys

Zdrcená rodina, stovky plačících kamarádů. Ale také přítelkyně Stefany. Ti všichni se přišli včera rozloučit s florbalovým talentem Radimem Šelmecim (†17), který si vzal život.

Olomoucké krematorium při pohřbu juniorského reprezentanta doslova praskalo ve švech. Před bílou rakví byly Radimovy medaile, v záplavě květin pak ležely jeho dresy a desítky florbalových míčků. Jeden balónek ležel symbolicky i na rakvi.

Super kluk

Obřad se obešel bez proslovů i kondolencí – smutnící rodina si je nepřála. „Radimku můj. Navždy tě budu milovat a nikdy nezapomenu. Miluju tě,“ napsala ke společné fotce na Facebook jeho přítelkyně Stefany. „Ať se ti daří v tom florbalovým nebi,“ dodala.

Na pohřeb talenovaného florbalisty Radima Šelmeciho přišly stovky lidí.
Video se připravuje ...

„Jsem ráda, že jsem Tě měla možnost poznat jako supr kluka své dcery Stefi a že jsi byl – byť na chvíli – součástí naší rodiny,“ připojila se ke vzpomínce na Šelmiho, jak se mu přezdívalo, i dívčina maminka Petra.

Šampion

Na poslední cestu vyprovodila Radima píseň skupiny Queen We are the champions. Ještě desítky minut po obřadu proudil ke katafalku had vzlykajících přátel, kteří se naposledy přišli poklonit mrtvému kamarádovi.