Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rande snů s hvězdou United Januzajem? Horor, stěžovala si dívka

Autor: bko

Čekala prince na bílém koni, který ji zahrne luxusem a potkala teenagera, který ji vzal na levnou večeři do fastfoodu. Studentka Melissa McKensie byla tak rozčarovaná ze setkání se záložníkem Adnanem Januzajem, že svůj příběh prodala bulvárnímu deníku The Sun.

Seznámili se na internetu a domluvili si rande. Kdyby Melissa dopředu věděla, co jí čeká, nejspíš by ho radši odřekla. I když jí společnost měl dělat jeden z nejtalentovanějších fotbalistů současnosti Adnan Januzaj. „Nikdy jsem nepotkala takového lakomce,“ postěžovala si na adresu osmnáctiletého záložníka.

Melissa McKensie popsala, jak se na setkání chystala. „Jen make-up mě vyšel na 30 liber,“ spočetla svoje náklady. Čekala, že před ní zastaví zářivá limuzína, ale… „Nakonec jsme vyrazili v mém starém Fordu Fiesta,“ divila se dál. A nepřestala ani, když ji Januzaj vzal do fastfoodové restaurace Nando. „Tam chodím s kamarády jen něco zakousnout. Netušila jsem, že se tam podívám ve večerních šatech a podpatcích… Prostě horor!"

Tulisa Contosavlos (25), modelka s divokou pověstí, chodí s belgickým talentem Adnanem Januzajem (18)
Tulisa Contosavlos (25), modelka s divokou pověstí, chodí s belgickým talentem Adnanem Januzajem (18)

Ještě víc ji překvapilo, jak málo její krátká fotbalová známost zaplatila. „Utratil jen 18 liber!“ Januzaj přitom má v United platný kontrakt s týdenním platem 30 tisíc liber. „To už mi protáhl obličej,“ zírala Melissa.

Svojí finanční bilanci si mladá studentka vylepšila tím, že se o svoje zážitky podělila s redaktory The Sun. To jí však příliš sympatií nepřineslo. Veřejně vyjádřil svůj názor na její chování třeba záložník Tottenhamu Andros Townsend. „Z takových holek se mi dělá špatně. Nevím, jak se taková věc může dostat do novin,“ uvedl na Twitteru.

Januzaj se díky nechtěné publicitě dočkal také dárku od vedení restaurace Nando, které mu poslalo padesátilibrovou poukázku na útratu. Kdyby náhodou vyrazil s Melissou znovu na rande…