Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Fotbalovému bossovi Starkovi je po transplantaci hej: Mám ledvinu od kámoše!

Autor: nem

Příbramský fotbalový boss Jaroslav Starka (58) je šťastný jako blecha. Transplantovaná ledvina od kamaráda funguje a v dubnu z něj bude poprvé děda. Je na co se těšit!

Je se svým mančaftem na kempu v Turecku a od Bosporu hlásí: „Mám se báječně, denně hraju golf.“ Nekonečné zdravotní trampoty provázené ustavičným putováním po špitálech vyřešil. Při cestování do ciziny už žádné dávky krve z banky, z nichž jedna stála 13 000 korun.

„Ledvinu mi daroval kamárd. Jsem naprosto spokojený a nadšený, vždyť už nemusím třikrát týdně na dialýzu. Teď mám jednou za deset dnů kontrolu v Ikemu, kde mě operovali. Smekám před nimi klobouk,“ posílá Starka vzkaz na vyhlášenou kliniku v Krči. Je mu hej!

Bude vozit slečnu!

Starkovi se vede náramně a bude to ještě lepší. Dcera Markéta (34) a záložník jeho týmu – bývalý plejer Sparty i Slavie Martin Abraham (35) z něj udělají dědečka.

„Začátkem dubna se narodí holčička. Budu v kočárku vozit slečnu,“ těší se Jaroslav Starka. Známý bouřlivák »Abrc« v Beleku s parťáky není kvůli pochroumanému nártu. Že by doma při kurýrování s Markétou probírali termín veselky? „Svatba? Nevím, to jde mimo mě. Já jim do ničeho nekecám,“ chechtal se prezident Příbrami.

Tohle je minulost. Abraham si v roce 2006 bral Lucii a má s ní dvě děti. Teď čeká dceru s dcerou svého šéfa
Tohle je minulost. Abraham si v roce 2006 bral Lucii a má s ní dvě děti. Teď čeká dceru s dcerou svého šéfa