Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Tiger Woods vypálil... a z hlavy tekla krev. Golfista sestřelil DVA fanoušky!

Autor: pan

I mistr tesař se někdy utne. Pravdivost tohoto přísloví si na vlastní kůži vyzkoušel i legendární Tiger Woods. A pro jistotu hned dvakrát. To, co se  totiž povedlo golfové legendě na turnaji na Floridě, se jen tak nevidí.

Devětatřicetiletý Woods stihl během několika úderů trefit hned dva diváky a to se vší "parádou." První nepovedený úder odnesl německý fanoušek, který nestihl uhnout před letícím míčkem a odnesl to krvavým šrámem na hlavě.

Nešťastného milovníka golfu, který se vydal za svou ikonou z Evropy, odškodnil Wooods golfovou rukavicí s vlastnoručním podpisem. "Moc se omlouvám," soukala ze sebe sportovní superstar.

Tiger Woods zažil hodně smolný denFoto Profimedia.cz
Krvácející divák byl ale s odškodněním zjevně spokojen a na tváři se mu dokonce objevil úsměv. "Odnesl jsem si cenný suvenýr," okomentoval už v dobré náladě celou situaci fanoušek.

To však nebylo ze strany golfové legendy vše. O několik minut později si jeho míček našel další oběť. Zbloudilý kulatý nesmysl si místo jamky tentokrát našel rameno dalšího z příznivců golfu. I ten si jako bolestné odnesl od Woodse podepsanou golfovou rukavici.

Utrápený golfista už dalšího diváka naštěstí netrefil, otázkou zůstává, co by případnému třetímu postiženému fanouškovi dal a zda měl připravenou v případě potřeby i další rukavici.

Copak na to asi říkala jeho přítelkyně a jedna z nejlepších lyžařek historie Lindsey Vonnová?

Tiger Woods dal divákovi jako odškodné podepsanou rukavici
Tiger Woods dal divákovi jako odškodné podepsanou rukavici