Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Rozloučení s bývalým fotbalistou Sparty Krulichem (†31): Odešel do nebeské ligy

Autor: nem

Krutý osud mu kopnul míč na nebeské hřiště. Ta pozemská se dnes rozloučila s bývalým fotbalistou a velkým talentem Sparty Miroslavem Krulichem (†31). Poslední sbohem mu nejbližší řekli v kapli Sv. Rosálie v Brandýse nad Labem.

Bože, proč muži umírají tak mladí? Míra miloval život i kopanou. Obojí mu však vzala krevní sraženina po zdánlivě jednoduché operaci kolene.

Kaple v Brandýse. Nekonečné zástupy smutečních hostů, nekonečná záplava květin, nekonečné hoře rodičů, bratra Daniela a přítelkyně Kláry. Slzy mezi slovy polykal i Tibor Mičinec. Slavný internacionál a Bohemák, který Mirka trénoval před lety na Kypru a teď ve středočeských Zárybech.

Poslední sbohem bylo pro všechny smuteční hosty velice bolestivé.
Poslední sbohem bylo pro všechny smuteční hosty velice bolestivé.

„Je to strašná tragédie pro rodinu. Míra byl neskutečně hodný a poctivý kluk,“ povídal tiše Mičinec. „Měl talent a hrozně moc pomáhal našemu mužstvu. Všechno dělal naplno. Plánovali jsme příští sezonu a pak se stane tohle. Já tomu pořád nemohu uvěřit,“ dodal, a pak se mu zlomil hlas.

Někdejší člen kádrů mládežnických reprezentací Miroslav Krulich na jaře vykopal Zárybům krajský přebor. Zákeřná smrt bohužel způsobila, že si ho nezahraje, a tak mu přejme první ligu na nebesích. Čest jeho památce!