Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldo na okruhu závodil s Buttonem! Pak na hvězdu F1 střílel míče

Autor: ija

Bývalý mistr světa F1 Jenson Button se na den změnil v učitele jízdy a poskytl hvězdě Realu Madrid Cristianu Ronaldovi několik cenných řidičských rad. Portugalský útočník je milovníkem rychlých aut a tak instruktáži pozorně naslouchal.

Cristiano Ronaldo má v garáži hned několik nadupaných autíček, s nimi ale nemůže řádit na silnicích, a tak jen přivítal, když ho pilot stáje McLaren vzal na závodní trať v Jaramě nedaleko Madridu.

Hvězdný fotbalista si na místě spolujezdce vyzkoušel pár rychlých kol i pověstné „donaty“, ale dostal se taky za volant. „Jenson mě pár věcí naučil, ale já jsem se nedokázal úplně soustředit. Ta rychlá auta mě dostala,“ žasl Ronaldo.

„Nojo, jezdili jsme v McLarenu 650S a pak jsme sedli do modelu P1. Pobavili jsme se, dělali jsme i hodiny a taky jsem mu poradil několik jezdeckých triků. On si vedl skvěle,“ chválil fotbalistu mistr světa z roku 2009.

Nakonec došlo i na Ronaldovu disciplínu. Portugalský snajpr střílel balony na Buttona, ten se ale snažil jeho střely zpracovat nikoli nohama, ale zase svou vlastní zbraní – autem.

VIDEO: Button s Ronaldem za volantem McLarenu

VIDEO: Ronaldo střílí míče na jedoucího Buttona