Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hokejista Plekanec přetáhl hokejkou Subbana: Promluvil o šarvátce se spoluhráčem!

Autor: top, ps

Dostal od něj pohlavek, tak ho přetáhl hokejkou! Tohle si dělají spoluhráči? V Montrealu ano! Počastovali se tak Tomáš Plekanec (32) a jeho kanadský parťák P. K. Subban (25). Český útočník prozradil detaily šarvátky.

Před třemi lety se tihle dva chytli na tréninku. Tentokrát došlo k incidentu po sobotním vyhraném zápase nad New Jersey (6:2), v němž byli oba vyhlášeni hvězdami utkání.

Subban se při odchodu do kabiny postavil ke střídačce a rukou si ťukal s každým ze spoluhráčů. Plekance však udeřil pěstí do hlavy, načež ho český útočník šťouchnul držadlem hokejky do břicha. Tento moment zachytila kamera televizní stanice TSN a ze záběrů to vypadá, že se Subban ušklíbl bolestí.

Když se ho však reportér zmíněné televize na pondělním tréninku zastavil a chtěl incident vysvětlit, obránce tmavé pleti dělal, jakože se nic nestalo. „To snad nemyslíte vážně. To je směsné,“ reagoval.

Také podle Plekance o nic nešlo. „Bylo to z legrace. Když se na to tady novináři ptali, vůbec jsme netušili, co mají na mysli,“ tvrdil včera Blesku manžel zpěvačky Lucie Vondráčkové. „To děláme skoro každej zápas, když vyhrajeme.“ Tak to pardon!

Rvali se na tréninku

V týmu Canadiens spolu Plekanec a Subban válčí bok po boku už šest sezon. Není to poprvé, co to vypadalo, jako by byli spíše soupeři.

V lednu 2012 se servali na tréninku. Subban chytil Plekanec do kravaty a ten když se dostal z jeho sevření, shodil rukavice a vrhl se na něj. Než však padla první rána, rozehnali je ostatní spoluhráči. „Vyplynulo to ze situace. Nemáme spolu žádné spory. Prostě šlo o to, abychom přestali dělat hovadiny a začali hrát jako tým,“ vyjádřil se tenkrát Plekanec.

Útok Tomáše Plekance zařídil jedinou branku utkání mezi Rangers a Canadiens.
Útok Tomáše Plekance zařídil jedinou branku utkání mezi Rangers a Canadiens.