Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ronaldo vypustil Irinu ze života i z filmu: Nebyla nijak důležitá!

Autor: ija

Chodili spolu pět let, v jeho životě ale „nebyla důležitá“. Mezi fotbalovou hvězdou Cristianem Ronaldem a jeho slavnou „ex“, ruskou modelkou Irinou Šajkovou zuří válka.

Ronaldo má v poslední době plno práce s propagací svého nového filmu. Mnohé ale překvapuje, že v něm vůbec nefiguruje jeho bývalá přítelkyně. I přesto, že se Šajkovou chodil právě v době, kdy dokument vznikal.

Když se hvězdy Realu Madrid přímo ptali, proč Irina nehraje ve filmu žádnou roli, odpověděl: „Život má dobré a špatné součásti a pak jsou v životě každého člověka i období, která nejsou nijak důležitá.“

Irina Shayk tvrdí, že jí vyretušovali spodní prádlo
Irina Shayk tvrdí, že jí vyretušovali spodní prádlo

Režisér filmu Anthony Wonke prozradil, že v průběhu vzniku filmu Ronalda s Irinou několikrát natáčeli, ale tyhle záběry byly nakonec vypuštěny. „Měli jsme hodně záběrů, dokonce na večeři s Irinou. Ale film je příliš krátký.“

Že by uražená ješitnost? Irina po rozchodu naznačila, že Ronaldo nebyl právě věrný partner. Dokonalý muž podle ní vypadá jinak. „Příjemný, zábavný a čestný. Musí vědět, jak se chovat k ženě a musí být věrný,“ prozradila modelka, která se dala dohromady s hercem Bradleym Cooperem.

Ronaldo byl skoro celý rok single, ale v poslední době se po jeho boku objevuje nová žena. A nešel pro ni daleko. Sbalil prý dceru svého agenta Jorgeho Mendése Marisu.