Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Sportovní výstřelky roku 2015: Ztracený Klepiš, Tlustého sníh i tenisáky Plíškové

Autor: ps
  • Pojďme se podívat na největší české sportovní výstřelky v roce 2015.

    Viděli jste letos v květnu sníh v pražských ulicích? Potkali jste ztraceného hokejistu Jakuba Klepiše, jak z pražské dlažby čte cestu domů? Přestali jste dýchat, když se na pódiu při předávání Slavíků ukázala Karolína Plíšková odhalenými tenisáky? Nic z toho jste nezaznamenali? Pak si s námi pojďte zrekapitulovat největší sportovní výstřelky roku 2015!

  • Ivo Kaderka (52) - Šéf tenisového svazu

    Kaderka se chlubí svým beranem.Foto archiv Iva Kaderky

    »Kanár? Ne, ne, beran«

    Beran nadsamec! I když má tenisový šéf Ivo Kaderka rozvod na krku, dovedl si zachovat nadhled. Blesku ukázal svoji největší chloubu, která spadá do rodinného majetku. „Jmenuje se Arnošt, jsou mu tři roky a váží 167 Kg (a ještě zesílí). Je ze vzácné linie Mercedes (prosím neplést si s automobilem),“ napsal Kaderka do redakce. To vážně nemá lepší chloubu?

  • Fanynka Sparty

    Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
    Video se připravuje ...

    »Prsa na tribuně«

    Podzimní výhra fotbalistů Sparty v Mladé Boleslavi (4:2) udělala radost především příznivcům týmu z Letné, ale jedna žhavá sparťanská fanynka rozzářila oči všem fotbalovým příznivcům! V přímém přenosu předvedla na tribuě striptýz. Prostě zvedla tričko a ukázala prsa. Sparťan Dočkal prý sotva dýchal. „Nebyl to chvilkový zkrat, vůbec toho nelituju. Na fotbal chodím celý život, byli tam dva mí nejlepší přátelé. Strhla mě atmosféra, byl to jen impulzivní nápad.“

  • Jiří Tlustý (27) - hokejista New Jersey Devils

    Hokejista Jiří Tlustý vyrazil o víkendu do centra Prahy, kde se mu stala prapodivná příhoda.Foto Blesk - David Kunrád
    »Sníh v pytlíku«

    Že jste letos v květnu nezažili v Praze sníh? Možná jste se špatně koukali, protože podle snímků fotografů Blesku ho lze na ulici spatřit celkem snadno. Ale musí být zabalený do pytlíku a stojí peníze. V takové situaci byl přistižen hokejista Jiří Tlustý, ale dodnes není známo, jestli to byl opravdu studený sníh nebo něco na zahřátí.

  • Petr Nedvěd (44) a Martin Ručinský (44) - oba čerstvě v hokejovém důchodu

    Kluci vyrazili na hokej. Petr Nedvěd, Martin Ručinský a Jaroslav Nedvěd na cestě v metru.Foto Facebook

    »Z ferrari do metra«

    Nenechali si ujít první zápas českého národního týmu na domácím mistrovství světa (v Česku po 11 letech) a vyrazili na hokej. Tehdy zraněný Martin Ručinský s vysloužilcem Petrem Nedvědem a jeho bratrem Jaroslavem ale nechali své drahé sporťáky doma. Do O2 areny jeli metrem! „V New Yorku jsem metrem jezdil, ale dlouho jsem se přemlouval. Je to tak deset patnáct let nazpátek, kdy to tam bylo trochu strašidelný,“ culil se Nedvěd. „Ale jednou jsem to vyzkoušel, když jsem nemohl chytit taxíka na zápas,“ prozradil. Muselo být těžké vysadit zadek z ferrari a usadit ho do zrezivělého vlaku.

  • Jaromír Jágr (43) - hokejista Floridy Panthers

    »Upír z Floridy«

    Je to hokejový bůh, ale ani on není nesmrtelný – lépe řečeno nezranitelný. Smrtelník Jaromír Jágr po zásahu vysokou holí do obličeje od Alexe Chiassona z Ottawy přišel o 4 zuby. Při pohledu na fotku je srovnání s upírem na místě! Slavná 68 si musela před Vánoci nechat už potřetí v kariéře dělat nový chrup. „Drahý Santo, můžu k Vánocům poprosit o nové zuby? Asi teď pro mě bude hodně těžké jíst. Ale na druhou stranu, alespoň nepřiberu,“ vtipkoval s vybitou pusou krátce po vítězném zápase.

  • Petr Pilát (24) - závodník ve freestyle motokrosu

    Petr Pilát měl při svém děsivém pádu nakonec veliké štěstíFoto sport

    »Létající kaskadér«

    Připravoval se na závod Nights of Jump v Krakově, šlo o rutinu, běžný tréninkový skok. Ale něco se pokazilo. A to natolik, že ho pád z devíti metrů málem stál život! Freestylový závodník Petr Pilát je ovšem obrovský bojovník – natržená játra, zlomeniny i krátký výpadek paměti ho nezastavily. Po dvou měsících už na svém stroji seděl znovu! „Vůbec nechápu, jak jsem se mohl dát za takovou chvilku dohromady. Budu si pamatovat, že nesmím vypustit ani ten nejjednodušší skok. Byla to pro mě bolavá lekce.“

  • Petra Kvitová (25) - tenistka

    Petra Kvitová jak ji určitě neznáteFoto Facebook com

    »Hokejistka ve zbroji«

    Láska ještě mezi nimi měla čerstvou příchuť, teprve se poznávali, přesto do toho šli naplno. Fotka tenistky Petry Kvitové, která se při fandění svému miláčkovi Radku Meidlovi oblékla do hokejové výstroje, mluví za všechno! Na hlavu nasadila hokejovou přilbu (přes vlasy toho zrovna moc neviděla), natáhla si rukavice a v rukou pevně svírala hokejku. To Petře vydrželo dodnes, vztah s Radkem dokonce za rok a půl posunuli až k zasnoubení. A prý už mluví o rodině a místečku, kde se usadí. Že by šla brzy na mateřskou?

  • Vladimír Růžička (52) - hokejový trenér

    CELÉ VIDEO: Jak je to s Růžičkou a záhadným půl milionem?
    Video se připravuje ...

    »Neber úplatky, jinak se z toho zblázníš«

    Tahle kauza pořádně zametla s českým hokejem! Když na veřejnost díky Blesku prosákla informace, že respektovaný trenér, hlava nároďáku a ikona tuzemského ledového sportu Vladimír Růžička přijal částku půl milionu korun, nikdo nevěřil. Jenže důkazy Miroslava Palaščáka, otce bývalého hokejisty Slavie, který měl syna za poplatek dostat do týmu, byly věrohodnější a věrohodnější. Růžička po šampionátu v Praze sekl s reprezentací, případem se zabývá policie. Ale veřejnost má na tuhle záležitost jistě svoji verzi…

  • David Limberský (32) - fotbalista Plzně

    Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
    Video se připravuje ...

    »O opilém Plzeňákovi a pevné zídce«

    Dal si do sosáčku, sedl za volant a hasil si to domů. Jenže reprezentantovi Davidu Limberskému, jenž pod vlivem alkoholu řídil luxusní Bentley, jaksi v cestě vadila pevná zídka, do níž to napálil. Prý se po nehodě ještě cítil ukřivděný a policistům vyhrožoval. A jelikož má dobrou fyzičku, zkoušel dokonce utíkat (zase tak dobrá ale asi není, protože mužům zákona neutekl). Nic z toho mu nepomohlo – řidičák má v čistírně, ve Viktorce dostal pokutu kolem milionu korun a přišel o kapitánskou pásku. Kouč nároďáku Vrba ho nenominoval jen na dva přípravné zápasy. Otázkou je, jestli jsou to za takový výstřelek dostatečné tresty…

  • Radovan Krejčíř (47) a Oskar Pistorius (29) - český podnikatel odsouzený za trestnou činnost a beznohý atlet Oscar Pistorius ve vězení v Pretorii

    Pistorius a Krejčíř hrají fotbal
    Video se připravuje ...

    »V chládku na fotbale«

    Uprchlý český podnikatel Radovan Krejčíř, kterého posadili do vazební věznice v jihoafrické Pretorii a odsouzený atlet s protézami Oscar Pistorius se »v chládku« stali přáteli! Napovídá tomu video, na němž jsou vidět, jak spolu hrají fotbal. Kolem žádná stráž ani jiní vězni, jen tak all inclusive dostali prostor, aby si zpříjemnili dlouhé chvíle za mřížemi. Při bídě, která panuje v Manchesteru United či v Chelsea, si jich hledači talentů třeba všimnou! Pistorius je celkem rychlý, Krejčíř by mohl nabídnout trochu té »české chytrosti«.

  • Karolína Plíšková (23) - tenistka

    »Zpívající tenisáky na Slavících«

    Hala na předávání českých hudebních cen ztichla, muži doma při hádce vzali zpátečku a ženy bezmezně začaly žárlit. Co se stalo? Tenistka Karolína Plíšková zrovna na pódiu šokuje všechny, kteří na ni hledí. Provokující, rajcovní kousek, který má na sobě, odhaluje její dokonalé poprsí. I kameraman se na chvíli zasekl! A Karolína dobře věděla, že se nemá za co stydět. „Ty šaty pro mě byly jasná volba. Nechtěla jsem si na sebe vzít nic usedlého. Je pravda, že jsem si na poprvé řekla, jestli to není trochu moc, ale pak jsem usoudila, proč si je nevzít,“ svěřila se v rozhovoru pro Blesk.

  • Roman Červenka (30) - hokejista Chomutova

    Já tak rád trsám trsám! Tahle "zraněný" hokejista Červenka léčí koleno!
    Video se připravuje ...

    »Takhle se tančí kožáček!«

    Tancuj, tancuj, vykrúcaj! A na kolena, na kolena, jé, jé, jé! Takhle »léčil« hokejový útočník Roman Červenka zraněné koleno, kvůli němuž dal košem trenérovi reprezentace Vladimíru Vůjtkovi před turnajem Channel One Cup. Záběry, které reportéři Blesku pořídili, působily jeho slova jako prachobyčejná výmluva. Nejproduktivnější hráč extraligy uspořádal v restauraci blízko pražského Edenu dodatečnou oslavu svých 30. narozenin. Pozval kamarády a spoluhráče z Chomutova, pilo se pivo i něco ostřejšího, do rytmu hrála živá kapela a Červenka na parketu své bolavé koleno rozhodně nešetřil. Podle videa si střihnul i ruského kozáčka, kterého z působení v Omsku a Petrohradu moc dobře zná.

  • Ondřej Bank (35) - lyžař

    »Skoky na lyžích ve Vailu«

    Jeden z největších českých sportovních pohodářů Ondřej Bank byl na letošním mistrovství světa ve Vailu v životní formě. Ve sjezdu do kombinace, v níž měl velkou šanci na medaili, ale byl rád, že přežil! Těsně před cílovým skokem mu ve velké rychlosti vypnula lyže, po dlouhém letu dopadl na zledovatělou sjezdovku a v bezvědomí přijel do cílového prostoru. Byl hodně potlučený, ale vyšetření naštěstí neprokázala žádná vážnější zranění. „Dali mi na výběr, jestli chci jet nebo v nemocnici zůstat na noc. Měl jsem lehký otřes mozku, ale vyhodnotili to, že vím, o co jde, pamatuju si své jméno. Tak jsme jeli domů,“ vzpomínal Bank, který dlouho po těžkém pádu svoji hrozivou nehodu neviděl.

  • Jakub Klepiš (31) - hokejista Mladé Boleslavi

    Klepiš byl po závěrečném večírku hodně společensky unavený.Foto Archiv Blesk

    »Šampionát ho skolil na kolena«

    Střelec, který umí rozhodovat zápasy, ale také šoumen, co nikdy nezkazí srandu. Jakub Klepiš byl vůdčí osobností bramborového večírku, na němž se sešli všichni hokejisté, kteří se zapojili do bojů na domácím mistrovství světa v Praze. Po prohraném zápase o bronz se přesunuli na večeři, hrstka hráčů se pak vydala do vyhlášeného baru, kde sportovci často při nočních toulkách končí. Klepiš vzal večírek nejzodpovědněji! Po tahu nezvládl na ulici krok a velmi zblízka si prohlížel pražskou dlažbu. Přitom ale neztrácel náladu a smál se od ucha k uchu. Podal obdivuhodný výkon!

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###