Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Squashista Jan Koukal: Svatba v růžových ponožkách a keckách!

Autor: Pavel Skořepa

Rád si z někoho vystřelí, ale teď se stal terčem vtípku on! Nejlepší český squashista Jan Koukal (32) si musel na dnešní svatbu obléct růžové ponožky. Aby byl stylový, obul i kecky. Proč? Prsty v tom má jeho manželka Adéla Beznosková (28).

Tenhle páreček, to je jedna velká legrace. A to, co je Honzovi a Adéle vlastní, přenesli také na svoji svatbu, kterou uspořádali na břehu Vltavy v Praze. Krásná brunetka, dcera špičkového ortopeda Jiřího Beznosky, se už na Vánoce rozhodla, že na svůj nejšťastnější den »dohlédne«.

„Na mě, tátu i tátu Adély čekalo pod stromečkem překvapení. Všichni jsme dostali růžový ponožky a k nim i návod, kdy je použít,“ smál se šestnáctinásobný český šampion.

I když bylo v pátek po poledni chladno, novomanžele to nerozházelo.
I když bylo v pátek po poledni chladno, novomanžele to nerozházelo.

Ten už pošilhává, kam se se svojí ženou vydá na líbánky. „Nejspíš to bude Afrika. Adéla se tam vždycky chtěla podívat a pro mě je to poslední kontinent, kde jsem ještě nevyhrál turnaj,“ řekl Blesku Koukal, který by tak rád spojil příjemné s užitečným.

Jenže Honza ještě musí na večerní veselce pořádně zapít důležitý životní krok. A pokud tam nepřijde v převleku podle jednoho z filmů Quentina Tarantina, ani ho tam nepustí. To ještě bude legrace…