Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

To musíte vidět! Sparťan Krejčí rozštípal při squashové exhibici raketu

Autor: ps

Ne, tohle byste do fotbalového kliďase Ladislava Krejčího (23) neřekli! Před víkendovým mistrovstvím republiky ve squashi si střihnul exhibici s českým mistrem Janem Koukalem, při níž přímo na kurtu rozštípal raketu. Co se stalo?

Atraktivní prostředí skleněného kurtu postaveném v Obchodním centru Metropole Zličín rozzářily letenské hvězdy Krejčí s Jakubem Brabcem. Nerozdělitelní kamarádi si to ze srandy rozdali s šestnáctinásobným českým šampionem a stálo to za to!

Uběhlo pár výměn, těla se začala rosit, a když se exhibice chýlila ke konci, ozvaly se velké rány. Jedna, dva, tři »pecky« o tvrdou podlahu! Ze squashové rakety Krejčího zbyla věc maximálně podobná rybářskému podběráku.

„To bylo, jak se říká, pro lidi,“ smál se záložník s pahýlem rakety v ruce poté, co výměnu tak úplně nezvládl. „Jenom potvrdil svoji výbušnou povahu. Takhle to s ním zažívám každý týden,“ chechtal se spoluhráč Brabec.

Podívejte se, jak Krejčí rozštípal raketu:

Sparťané hráli squash proti mistrovi. Krejčí rozmlátil raketu
Video se připravuje ...

Vtipná scénka prý sem tam proběhne i při soukromých aktivitách. „Raketu nerozmlátím pokaždé, ale občas se to stane. Hlavně, když mě Kuba vytočí. Neumím prohrávat, no,“ komentoval »Láďa« své osobní potíže při individuálních sportech. „Když se tak nervuje, někdy to nevydržím a začnu se smát,“ prozradil Jakub, že jak si dávají mimo sparťanskou přípravu do těla, nasmějí se.

Tentokrát si střihli squash s nejlepším tuzemským hráčem, což bylo podle sparťanů jako z jiné planety. „Dost jsme se za těch pár minut zapotili. Kouky nás honil, hrál si s námi jako kočka s myší. Je super, že jsme si to s ním vyzkoušeli. Je úplně někde jinde,“ uznali.

Pokud se chcete squashem pobavit, máte jedinečnou možnost! Na skleněném kurtu v obchoďáku na Zličíně se v pátek a sobotu koná republikové mistrovství. Koukal bude útočit už na 17. český titul a je dost možné, že tam nějaká ta raketa křupne…

Krejčí napřahuje a snaží se rozbít raketu
Krejčí napřahuje a snaží se rozbít raketu