Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jágr hrál basket na ulici v New Yorku! Ve hře byla sázka o…

Autor: ps

S přítelkyní Veronikou potrénoval minulý týden basketbal na automatu v herně. A den před zápasem s Islanders byl hokejista Jaromír Jágr vyzván, aby ukázal své umění před hotelem na ulici v New Yorku! Dokonce se s fanoušky vsadil, kdo trefí odpadkový koš. Ale nebyl by to »Džegr«, kdyby za tím něco nebylo…

Vyšli si do ruchu velkoměsta, jenže je před hotelem zastavili fanoušci s basketbalovým míčem. Nový spoluhráč z Floridy Jiří Hudler okamžitě reagoval na výzvu, aby si vyzkoušel hod na koš. Odpadkový koš.

Jágr , jehož výkony v NHL velebí i samotný Wayne Gretzky , se chvilku zdráhal, ale pak šel do akce. Vzal míč do ruky a měl trefit odpadkový koš. „Já a Jirka před hotelem v NY s fanouškama hrajeme basket. Sázka byla, kdo se trefí, může si přát, co chce,“ prozradila slavná 68 na Facebooku.

A o co si tedy s vyzyvateli zahráli? Znáte vtipálka Jágra! Kdyby neměl něco za lubem, nejspíš by do »streetballu« nešel. „Nebojte, byl jsem v klidu. Jako jediný jsem totiž věděl, že otvor v odpadkovém koši je menší než míč,“ dopsal větu na sociální síti, kam přidal také několik vysmátých smajlíků. „Ale byla legrace. Někdo to natočil, tak tady je ukázka,“ vyzval svoji hokejovou rodinu, aby se na mač podívala.

Dnes v noci čeká tým Panthers souboj s místními Islanders a Jágr jako nejproduktivnější hráč Floridy bude chtít přidat další body do sbírky. Zatím jich nasbíral v 65 zápasech 53. Povede se mu výčet gólů a přihrávek rozšířit?

Takhle Jágr válel na ulici v New Yorku.
Takhle Jágr válel na ulici v New Yorku.