Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Fotbalový veterán Totti ví, jak nestárnout: Potřebuje sex celý den!

Autor: ps

Přesto, že je mu 39 let, stále válí na nejvyšší fotbalové úrovni.  Francesco Totti je oporou týmu AS Řím a spousta odborníků se diví, jak je to v pokročilém sportovním věku možné. Italská ikona jim odpověděla. „Mám pravidelný sex!“

Aby dokázal podávat odpovídající výkony na hřišti, musí doma »vypustit páru«. Totti otevřeně řekl, že prostě potřebuje sex! S manželkou Ilary Blasi (34), kterou si vzal před deseti lety, si postelovou zábavu užívá minimálně třikrát týdně!

„Já bych chtěl sex pořád, celý den! Ale Ilary často tvrdí, že ji bolí hlava,“ směje se italský mistr světa z roku 2006. Otázkou je, jestli ji opravdu třeští hlava nebo svému »samci« při dovádění jednoduše nestačí.

Ilary není taková dračice, jak to vypadá. Zato její manžel fotbalista Totti je sexuální mašina!
Ilary není taková dračice, jak to vypadá. Zato její manžel fotbalista Totti je sexuální mašina!

Totti ale s úsměvem dodává: „Děláme to třikrát do týdne, což je pořád dobré, nemůžu si stěžovat,“ pochvaluje si bývalý reprezentant squadry azzury výkonnost svého milovaného protějšku.

Aby toho nebylo málo, zašel při povídání s italskými žurnalisty ještě dál! Na otázku, jestli trojnásobná matka Ilary nemusela někdy kvůli jeho chtíči předstírat orgasmus, odpověděl: „Možná… Ale já v posteli nikdy neselhal!“ chlubí se sexuální mašina.