Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vardy, Kane, Hart a... vetřelec. Angličané s ním začali přípravu na EURO

Samé známé tváře jako Jamie Vardy, Harry Kane a Joe Hart... a kdo je tohle? Fotbalisté Anglie zahájili přípravu na EURO 2016, kde budou patřit mezi největší favority. Hned první trénink ale poznamenala přítomnost nevítaného hosta. Na trávník vyrazil po boku nominovaných hráčů také vtipálek oblečený, který byl alespoň podle oblečení k nerozeznání od ostatních hráčů.

Reprezentační kariéra neznámého mladíka skončila rychle. Do Národního fotbalového centra v Burtonu, 30 kilometrů západně od Leicesteru, se dostal jako člen skupiny fanoušků, kteří se měli zúčastnit autogramiády s reprezentanty.

Zatímco se ostatní hráči občerstvovali, mladík zkusil začít trénovat střelbu na branku. Zkusil to jednou, minul a poté na něj křikl fyzioterapeut Gary Lewin a vetřelec byl vyveden pryč. Podle informací ostrovních médií chtěl svým vystoupením získat větší pozornost na sociálních sítích i pro svojí pirátskou rozhlasovou stanici.

„Fotbalová asociace zná jeho identitu a vyvodí důsledky z jeho nepřípustného chování,“ uvádí se v prohlášení vedení anglického fotbalu.

Neznámý vtipálek si zkusil zatrénovat s anglickou reprezentací
Neznámý vtipálek si zkusil zatrénovat s anglickou reprezentací

Sledujte nominace na EURO 2016 ONLINE ZDE>>>