Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krpálkova první oslava olympijského zlata v Praze: Jedlo se a pivo teklo proudem!

Autor: top

Pijeme, baštíme, žereme! Judista Lukáš Krpálek (25) den po příletu z Brazílie zalil s kamarády a rodinou zlatou olympijskou medaili. A spolu s ním i bronzový skifař Ondřej Synek (33)…

Hospoda v pražských Nuslích byla včera večer plná po střechu urostlých chasníků. Tady by se nechtěl dostat do křížku ani Arnold Schwarzenegger.

Lukáš totiž pozval hlavně kamarády judisty, z nichž většina mu před týdnem společně fandila do noci u televize v tělocvičně na Folimance, když ve finálovém mači na tatami v Riu položil na lopatky Ázerbajdžánce Gasimova.

Záběry ze zlatého duelu i z předávání medailí běžely včera pořád dokolečka na obrazovce nad pípou, z které tekla proudem lahodná dvanáctka.

Krpálek slavil se skifařem Ondřejem Synkem.
Krpálek slavil se skifařem Ondřejem Synkem.

„Lůůůkáš Krpálek! Óóóndra Synek!“ burácelo hromově lokálem. Zakřičelo si i pár něžných krásek, »Krpoš« totiž dorazil bok po boku s manželkou Evou, která tak možná vůbec poprvé nechala doma s babičkou šestitýdenního synka Toníka. Zajuchaly si i její sestry Aneta se Sabinou a nechyběla ani Synkova manželka Pavla.

Zlatý hrdina nepřišel s prázdnou. Kromě olympijské medaile, kterou si chtěl každý prohlédnout, přinesl i dort, jenž pro něho Eva o den dříve vlastnoručně vyrobila. Lukášovi kamarádi na oplátku dali do placu něco na přilepšenou, tu lahvinku rumu, tu demižon pálenky.

Pilo se do pozdní noci a rozhodně ne naposledy! Aby ne, olympijské vítězství se neslaví každý den...

Lukáš Krpálek byl dojatý kvůli vzkazu od syna
Video se připravuje ...

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte zde >>