Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Krásná nevěsta Maki! Tyto romantické fotky ze svatby Slukové jste ještě neviděli

Autor: med

O tom, jak to Markétě Slukové (28) sluší v zářivých plavkách při beachvolejbale, jste se mohli již několikrát přesvědčit. Jak však vypadala jedna z nejslavnějších českých volejbalistek ve svatebním, když řekla svému trenérovi Simonu Nauschovi (38) „ano“? Na veřejnost se dostaly další snímky z obřadu v zámoří. Podívejte se na ně.

Z pohledu na čerstvě oddaný pár doslova čiší velká láska. Svědčí o tom i komentář „ Maki “ k jedné z fotek na Instagramu, kterou 28letá volejbalistka sdílela od americké fotografky.

„Jsem tak šťastná, že jsem si mohla vzít úžasného muže a být při tomto speciálním a nezapomenutelném momentu se svými nejbližšími,“ rozplývala se Sluková nad společnou fotografií s manželem Simonem.

Oběma to opravdu slušelo
Oběma to opravdu slušelo

Na parťačku „ Kiki “, která byla ještě donedávna její nejlepší kamarádkou a podle slibu v minulosti neměla na svatbě chybět, si ani nevzpomněla. Kolocová totiž na seznamu pozvaných chyběla. Za družičku jí tak byla současná spoluhráčka Barbora Hermannová .

Jak už server Blesk.cz uvedl, obřad i hostina se konaly v jogínském centru v americkém Jasperu. Na svůj velký den zvolila Sluková tradiční dlouhou bílou róbu, kterou doplnila krásnou barevnou kyticí.