Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Poklady Plíškové na pláži: ukázala prdelku, nabitý hrudník i sexy nožky

Autor: med

Kdyby se proti sobě postavila dvojčata Karolína a Kristýna Plíšková na kurtu, tipnout výsledek by nebylo zas tak těžké. Kdyby se však měly rodačky z Loun utkat v soutěži krásy, byla by to naprosto vyrovnaná bitva. Zatímco o dvě minuty mladší Karolína v posledních dnech sváděla boje v Singapuru na Turnaji mistryň, starší Kristýna vystavovala své přednosti na pláži a pohled na ně stál za to.

Na konci září ovládla Kristýna Plíšková turnaj v Taškentu, kde si za svůj triumf přišla na 43 tisíc dolarů (1 milion korun), čímž se automaticky posunula ve světovém žebříčku na své životní umístění. Aktuálně je 24letá tenistka na 61. místě.

Česká tenistka se nebojí ani odvážnějších plavek, které vykreslí její sexy postavu
Česká tenistka se nebojí ani odvážnějších plavek, které vykreslí její sexy postavu

A takový úspěch se musí oslavit. V době, kdy Česko trápí mrzuté chladné počasí, si Plíšková udělala výlet do tepla. A tak zatímco mladší sestřička bojovala na kurtech v Singapuru, Kristýna sváděla bitvu pouze se slunečními paprsky.

Ty doslova bombardovaly její proklatě sexy a vypracovanou postavu. Ostatně, pokochejte se sami snímky v plavkách či nezbedných šatech , které česká tenistka zveřejnila na svém instagramu.