Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mladíci si v NHL zpívali na střídačce jeho hit. To nebylo zlé, vzkázal Bon Jovi

Autor: mto

Sobotní bitva mezi Torontem a Vancouverem patřila k nejvyhrocenějším zápasům sezony. Hit Nazema Kadriho na Daniela Sedina odstartoval sérii rvaček, do které se nakonec zapojili i oba gólmani. Pro některé mladé tváře Toronta to byla relativně nová zkušenost a bylo vidět, že na střídačce se chlapci cítí více v bezpečí. A hned během udělování trestů si dva z nich zazpívali.

Zhruba pět minut před koncem utkání už bylo skóre jasné. Toronto vedlo 6:3 a zápas mělo pod kontrolou, Vancouver se blížil k osmé porážce za sebou. Nálada byla napjatá a ve vzduchu byla cítit krev. Tři rvačky už ochutily drsnou podívanou a ani v jedné nefiguroval mistr hitů z uplynulých sezon Matt Martin.

O chvíli později už bušil do nováčka Troye Stechera a musel se popasovat s objetím Ryana Millera. A protože se do pěstních aktivit zapojil brankář hostí, domácí Frederik Andersen se nechtěl nechat zahanbit. Rázem z toho byla mela, do které se zapletli všichni. I když některým se chtělo podstatně méně.

VIDEO: Rvačka mezi Torontem a Vancouverem

Jednička posledního draftu Auston Matthews dává od začátku svého angažmá v NHL najevo, že nechávat si chladit ruce bez rukavic nebude jeho oblíbená kratochvíle a vypadalo to, že se eventuální výměny ran spíš bojí.

Jak to šlo, Matthews tedy prchl na střídačku, tam se cítil lépe. A příjemnější náladu navodil s dalším zelenáčem Mitchem Marnerem. Kamery je zachytily ve chvíli, kdy sudí vynášeli tresty z hromadné šarvátky. Seděli a spokojeně si notovali slova hitu "Livin’ on a Prayer" od Bon Joviho, který zrovna zněl halou.

To samozřejmě neuniklo kamerám a NHL si krátký šot nahrála na svůj Twitter a vypustila ho do světa. Jenže to stále nebylo všechno. Videa si všiml dokonce sám Bon Jovi a s chutí ho sdílel na svém profilu.

„To nebylo špatné hoši, to nebylo vůbec špatné," připsal. Ve světě moderních technologií je zkrátka možné všechno.