Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

To mám ale velký... pohár! Fotbalistova nahá oslava titulu je hitem internetu

Autor: pv

Po čtyřiadvacáté se v Norsku stal mistrem ligy Rosenborg Trondheim. Tradičně se tak spustily bouřlivé oslavy, které tentokrát překročily míru vkusu. Dánský útočník Christian Gytkjaer (26) se totiž nechal vyfotit nahý v šatně a svůj penis zastrkoval do spodní části poháru pro mistra ligy. Snímek nyní koluje sociálními sítěmi.

Neměli konkurenci. Už od září bylo jasné, že fotbalisté Rosenborgu budou ligovými šampiony. Tabulku vedou s náskokem 15 bodů a s parádním skóre 65:25.

Trofej pro fotbalové šampiony Norska se stala obětí nechuťárny.
Trofej pro fotbalové šampiony Norska se stala obětí nechuťárny.

V osmadvaceti zápasech nastoupil i dánský útočník Christian Gytkjaer a vstřelil 19 branek. Podíl na mistrovském titulu měl tedy velký, ale co prováděl s trofejí pro nejlepší tým Norska už je hodně za hranou. Radost mohl projevit určitě jinak, než obcováním s pohárem. A když už podobnou nechutnost páchá, tak ať se u toho alespoň nenechává fotit.

Teď už se s cennou fotbalovou relikvií asi žádný jiný hráč nebude chtít mazlit, protože si vždy vzpomene na Gytkjaera, který už se loni předváděl v kostýmech, kdy měl zástěru s pánským přirozením a na nose brýle s penisem. Svůj úd neváhal tasit ani v kostýmu Santa Clause.

Skandál v Maďarsku! V šatně fotbalového klubu natáčeli porno - čtěte ZDE »