Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na velikosti (ne)záleží?! Obr O‘Neal si užívá s o půl metru menší kráskou

Autor: bko

Není to tak dlouho, co mu ležel u nohou celý basketbalový svět. Teď se legendární Shaquille O'Neal rád spokojí s tím, že se mu u jeho nohou velikosti 54 složí Laticia Rolle. Tak jako nedávno na pláži v Miami…

Je o 49 centimetrů menší než její miláček, což při výšce Shaquille O'Neala 216 cm není žádné překvapení. Zajímavé je, že i Laticia hrávala basketbal v univerzitním týmu Eckerd Tritons. Teď se drobná kráska živí jako módní blogerka či příležitostná modelka.

Krásná přítelkyně legendárního basketbalisty Shaquille O'Neala Laticia Rolle
Krásná přítelkyně legendárního basketbalisty Shaquille O'Neala Laticia Rolle

S legendou NBA se Laticia Rolle seznámila už v roce 2014 na jeho oslavě narozenin, kde se mu prý na čtyři hodiny usadila na klíně. A evidentně se jí podařilo oblíbeného basketbalového medvěda uhnat.

Shaquille O'Neal ji dokonce už požádal o ruku - tedy zatím jen u jednoho z jejích obrázků na sociálních sítích. Ale dočkal se jasné odpovědi: „Ano, vezmu si tě. Dnes, zítra, navždy jsem tvoje.“ Od té doby se spekuluje, jestli je výškově nesourodý pár opravdu zasnoubený.

Legendární basketbalista a čtyřnásobný šampion NBA byl od roku 2002 ženatý s Shaunie Nelsonovou, se kterou měl čtyři děti, o sedm let později se ale rozešli. Poté randil s hvězdou reality show Nikki ‘Hoopz’ Alexander, která byla ještě o 10 centimetrů menší, než jeho současná láska. Populární Shaq doufá, že našel tu pravou. Na velikosti totiž nezáleží!