Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Drsná kráska Vonnová! Zlomená ruka ji nezastaví, v posilovně maká i tak

Autor: ija

Tahle dáma se jen tak nevzdá! Lindsey Vonnová (32) si zlomila ruku a Světový pohár sjezdařek, soutěž, kterou už čtyřikrát ovládla, se zatím musí obejít bez ní. Americká lyžařská kráska se i s dlahou na paži pustila do tréninku. V dobré náladě ji pomáhají udržovat její milovaní psi.

„Jen proto, že mám zlomenou ruku, nebudu sedět doma. To neznamená, že nemůžu trénovat nohy,“ napsala Lindsey Vonnová k fotce z posilovny, na níž je vidět, jak maká.

K nové knize přidala Lindsey Vonnová velmi odvážný snímek jen s hůlkami
K nové knize přidala Lindsey Vonnová velmi odvážný snímek jen s hůlkami

Americká sjezdařka chtěla letos zaútočit na rekord legendárního Švéda Ingemara Stenmarka , který na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století vyhrál 86 závodů Světového poháru. Lindsey chybí pouhých deset vítězství, jenže zlomenina ruky jí to řádně zkomplikovala.

Udržet se v dobré náladě jí pomáhají její psi. Fotky s nimi často zveřejňuje na sociálních sítích. „Tihle tři mi pomáhají přenést se v životě přes cokoli,“ svěřila fanouškům, které pravidelně informuje o probíhající rehabilitaci. „Začínám se cítit lépe. Dám vám vědět, jak to jde, ale čeká mě ještě hodně práce,“ vzkázala.

Pořádné faux pas lyžařky Lindsey Vonn: Vítr odhalil její vyholený rozkrok! - čtěte ZDE »

Lyžařka Lindsey Vonn ukázala na charitativní akci rozkrok. Lyžařka Lindsey Vonn ukázala na charitativní akci rozkrok.Foto Getty Images