Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kweukeho manželka je v komatu, děti po smrti: Léo za ní nesmí do USA!

Autor: ps

Každý si pamatuje dlouhána tmavé pleti z fotbalové Sparty. Léonard Kweuke (29) byl samý úsměv, ale teď ho potkala tragédie. Jeho manželka přišla při autonehodě v USA o nenarozená dvojčata a sama je v komatu. A manžel za ní ani nemůže…

Nehoda se stala v pondělí. Do vozu Kweukeho manželky vrazil jiný automobil, který profrčel křižovatku na červenou. Dvojčata měla na svět přijít za měsíc, ale tvrdý náraz nepřežila. Kweuke se o neštěstí dozvěděl v Turecku, kde momentálně hraje za Rizespor. Okamžitě zkolaboval.

Od klubu dostal ihned volno, do ledna mu šéfové dali prostor, aby se věnoval rodině. Jenže je tu problém! Léo je kamerunské národnosti a pro vstup na americké území potřebuje víza. Ta se teď snaží co nejrychleji vyřešit, ale proces je zdlouhavý. Nikdo neví, za jak dlouho se Kweuke dostane přes hranice.

Situaci nebude řešit o nic lépe, když e na tom podle kolegů z týmu špatně psychicky. Pochopitelně… „Zhroutil se, je pochopitelně velmi smutný a pláče. Zasáhlo to celou kabinu a zrušili jsme tréninky. Jde o velmi smutnou událost,“ řekl trenér Rizesporu Hikmet Karaman.

Leonard Kweuke (Kamerun)
Leonard Kweuke (Kamerun)