Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vyděšený Řepka o dvou rozvodech: Stejně se ženských nezbavím a to mě leká!

Autor: pv

Prožívá zamilované období. Fotbalista Tomáš Řepka (43) se spustil s moderátorkou Kateřinou Kristelovou (37) a přeje si, aby jim ta láska vydržela co nejdéle. Dvakrát rozvedený obránce si ale povzdech nad tím, že i přes odchod od exmanželek Renáty a Vlaďky Erbové se jich do konce života už asi nezbaví.

Rozvodem nic nekončí. O tom se Tomáš Řepka sám přesvědčil a hned dvakrát. Navíc když má z první ženou dvě děti, a s  Erbovou ještě syna. „Vztahově mám už všechno vyřešené, ale stále jsou tam drobné věci,“ řekl bývalý fotbalista v show Těžkého Pokondra na rádiu Frekvence 1.  

„Osm let pořád řeším některé věci s moji první ženou. Nejsme úplně vyrovnaní. Jsem dvakrát rozvedený, ale ty ženský semnou zůstávají a to mě leká,“ vyděsil se Řepka, který má strach, že to tak může být až do konce života.

Novou Řepkovou partnerkou se stala moderátorka Kateřina Kristelová . „Můj vztah s Káčou mě nabíjí. Jsme šťastní a zamilovaní. Snad nám to co nejdýl vydrží,“ přeje si někdejší fotbalový rebel. Nedávno ale prohlásil, že potřetí se už ženit nebude...

Tomáši Řepkovi nelze charisma upřít a leckdo jej na poli módy může považovat za malého českého Beckhama.
Tomáši Řepkovi nelze charisma upřít a leckdo jej na poli módy může považovat za malého českého Beckhama.