Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Řidič "Limba", Váchovy škraloupy. Sparta proti Plzni? To je i souboj hříšníků

Autor: pv
  • Souboj Sparty s Plzní? To je i souboj fotbalových hříšníků

    Hříšní hříšníci města pražského i plzeňského. Sparta i Viktorka má v týmu několik skvělých fotbalistů s pověstí dravých nočních ptáků. Sem tam je přepere démon alkohol, a kdyby jen on! V některých případech dojde i na tvrdší návykové látky… Kdo jsou tedy ti nejzlobivější, kteří nebudou chybět na stadionu při dnešním pikantním utkáním?

  • Řidič David Limberský

    První zápas po nehodě zvolil David Limberský nevhodnou oslavu góluFoto Michal Beránek (Sport)

    V kabině Viktorie je Limberský považovaný za největšího raubíře. Nejznámější úlet provedl v září 2015, kdy po alkoholovém dýchánku sedl s bývalým spoluhráčem Vaňkem v Praze do luxusního sporťáku. Nezvládl však řízení a naboural. Policejní hlídce se snažil utéct, ale doběhli ho. Od vedení Plzně za tento úlet dostal milionovou pokutu. V následujícím ligovém zápase s Příbramí vstřelil branku a oslavil to stupidním gestem, kdy naznačoval, že kroutí volantem.

  • Kamarád dealera Jan Kopic

    Jan Kopic a Ondřej Vaněk se ještě v dresu Jablonce radují ze zisku domácího poháru v roce 2013Foto Jaroslav Legner (Sport)

    Nejčerstvější skandál, který prosákl na povrch. Záložník Jan Kopic měl údajně půjčit půl milionu korun drogovému dealerovi. Šlo o jeho kamaráda, se kterým navštěvoval večírky společně s bývalým spoluhráčem a tím nebyl nikdo jiný, než potížista Ondřej Vaněk. Podle policejních odposlechů si někdejší hráč Plzně Vaněk drogy kupoval a někdy je i dával vyšetřovanému dealerovi.

  • Bourák Martin Zeman

    Martin Zeman v zápase se Slováckem, ve kterém přifilmoval penaltuFoto Jaroslav Legner / Sport

    Další „skvělý“ řidič v kádru Plzně. Nadupané káry má kromě Limberského rád i jeho kolega z kabiny Zeman . Ještě když hrál za Spartu, havaroval ve svém aston martinu za 2 miliony korun. Zvykl si na život v luxusu a údajně se i hodně zadlužil. Po Praze ho v minulosti prý naháněli vymahači. Do toho má s manželkou Kristýnou tři děti a snaží se být vzorným otcem a sekat latinu.

  • Pařmen Lukáš Vácha

    Lukáš Vácha si drží v dresu Sparty skvělou bilanci z derby proti SlaviiFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Módní ikona Sparty, která má dokonce vlastní kolekci oblečení. Letos v únoru na sebe nechtěně připoutal pozornost návštěvou koncertu v jednom nočním klubu, kde měl podle svědků pít i alkohol. Vše jen několik hodin před ligovým zápasem s Jabloncem. Zkrat předvedl i na sociální sítí. Loni poslal po chybném verdiktu pomezní sudí Ratajovou ke sporáku. Po utkání Sparty se Slovanem Bratislava v Evropské lize v říjnu 2014 na Twitter napsal - Výhra na hřišti i v hledišti a narážel tak na bitku chuligánů na tribunách. 

  • Rasismus Marka Štěcha na síti

    Gólman Sparty Marek Štěch navlékl na přípravu s Hradcem kapitánskou páskuFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Před čtyřmi lety předvedl zkrat na Twitteru i gólman Marek Štěch . V době, kdy hrál za Yeovil ve třetí anglické lize, prožíval na dálku derby Sparty se Slavií. Rozrajcovalo ho to natolik, že na sociální síti použil na adresu sešívaných rasistické urážky jako zas+aní Židi a Jude Slavie. Tweety smazal a následně se omluvil, že pořádně ani nevěděl, co píše.

  • Čůrání Radoslava Kováče

    Sparťan Radoslav Kováč v nefotbalové situaci.Foto Profimedia.cz

    Současný sportovní manažer A týmu byl proslavený nejen svými výkony na hřišti, ale i močením na veřejnosti. Když vykonával potřebu během tréninku u hřiště a zachytila ho přitom fotografka, tak by se to dalo ještě skousnout. Horší to bylo v případech, kdy tak učinil přímo v centru Prahy. Během náročných nočních tahů na něj čůrání přišlo hned několikrát a udělal si tak pořádnou ostudu.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###