Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy miss radí Barceloně: Vítá novou hvězdu, Neymara posílá pryč

Autor: ija

Modelka z Playboye a brazilská Miss BumBum Suzy Cortézová se s tím nepárá. Velká fanynka Barcelony už přivítala v katalánském velkoklubu Philippa Coutinha, přestože vedení Barcy si teprve láme hlavu, jak čtyřiadvacetiletého Brazilce na Nou Camp dostat. Cortézová je si tak jistá, že zveřejnila na Twitteru fotomontáž hvězdy Liverpoolu v dresu Barcelony. Že by věděla něco víc?

„Vítej, Philippe Coutinho," připsala k obrázku modelka. Brazilec ovšem v lednu podepsal v Liverpoolu nový pětiletý kontrakt a je jisté, že Reds za něj budou chtít pořádný balík. To ale Cortézovou moc netrápí.

„Útok Barcelony bude Messi, Suárez a Coutinho. Neymar může jít do Chelsea, když se tak zajímá o fotbal,“ prohlásila v rozhovoru pro španělská média.

Suzy, která v roce 2015 získala titul brazilské Miss BumBum, tedy dívky s nejkrásněšjím pozadím, je mezi fanoušky Barcelony velmi populární. Loni v dubnu vzbudila pozdvižení, když bombardovala Messiho sexy fotkami, což vedlo až k tomu, že si ji na sociálních sítích zablokoval. Její instagramový účet, nabitý hodně šťavnatými fotkami, sleduje téměř milion příznivců.

Miss BumBum Suzy Cortézová je zřejmě nejvíc sexy fanynkou fotbalistů Barcelony.
Miss BumBum Suzy Cortézová je zřejmě nejvíc sexy fanynkou fotbalistů Barcelony.