Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Hokejista Pastrňák slavil 21. narozeniny až do rána: Divoká pařba s misskou!

Autor: top, dat

O, o, o, decibely lásky... David Pastrňák rozevlátě poskakoval na hospodské židli a se svými kumpány nadšeně pěl song Michala Davida. Oslava hokejistových 21. narozenin právě vrcholila...

Byl to narozeninový mejdan, jak se patří! Odpoledne turnájek v pinčešu, večer párty! A na ní kamarádi od ledu včetně parťáků z nároďáku Jakuba Voráčka a Petra Mrázka, s nimiž před týdnem Pastrňák zapíjel nepovedené mistrovství světa.

Tentokrát se pilo na jeho počest. Pivo, víno... A protože nejlepšímu českému útočníkovi uplynulé sezony NHL bylo krásných jednadvacet, takže už je plnoletý i v Americe, nemohly chybět krásné ženy. A mezi nimi jedna královna krásy, poslední Česká Miss Andrea Bezděková (23).

Pastrňák oslavil 21 narozeniny i s Miss Andreou Bezděkovou.
Pastrňák oslavil 21 narozeniny i s Miss Andreou Bezděkovou.

Stejně jako útočník Bostonu, jenž by měl co nevidět podepsat nový pohádkový kontrakt odhadem na 750 milionů korun, je nezadaná. V zákulisí se už nějakou dobu povídá, že k sobě oba mají čím dál blíž a její účast na rozjuchané párty tyhle spekulace rozhodně nevyvrací.

Co na to Andrea? „Na tu oslavu jsem byla pozvána svou spolubydlící a zdržela jsem se asi hodinu. S Davidem se známe jen letmo a viděli jsme se párkrát,“ mlžila sexy hnědovláska. „Rozhodně spolu nejsme v žádném vztahu,“ dodala včera, zatímco Pastrňák cestoval s Mrázkem do Londýna na dnešní finále fotbalového FA Cupu.

Zklamaný Pastrňák: Domů jsme ještě nechtěli, Voráčkovi děkuji
Video se připravuje ...