Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Těhotná a šťastná Serena! Kdy přijde na svět její dítě s miliardářem?

Autor: pan

 V lednu ovládla grandslamové Melbourne a připsala si svůj rekordní 23. grandslamový titul. Nikdo v té době netušil, že Serena Williamsová drtila ve zničující australské výhni své soupeřky v desátém týdnu těhotenství. Se svým snoubencem a miliardářem Alexisem Ohanianem očekávají narození prvního potomka na konci srpna či začátku září.

Když tenisová superstar oznámila v dubnu své těhotenství, mohla počítat gratulace po tisících. „Vdát se a mít dítě je něco zcela výjimečného," psala na sociálních sítích legendární Chris Evertová a zdaleka nebyla sama.

"Podle mě už je více než připravená na změnu životního stylu. Vždyť strávila na tenisovém okruhu 20 let," přidala se Martina Navrátilová.

S vřelými slovy přispěla i úřadující tenisová královna Angelique Kerberová. "Není nic hezčího než zakládat rodinu a já jí ze srdce přeju všechno nejlepší do nové životní kapitoly. Je to pro ni neuvěřitelně vzrušující období."

Serena Williamsová
Serena Williamsová

A pětatřicetiletá Serena si své těhotenství opravdu užívá. S chutí se účastní řady společenských i kulturních akcí, k vidění byla kromě jiného i na Formuli jedna, když navštívila Velkou cenu Monaka.

Že by se však největší rivalky měly těšit na to, že se konečně uvolnilo dlouho rezervované místo světové jedničky? To ani náhodou. Serena má totiž jasno.

S kariérou určitě končit nehodlá a na kurty se chce vrátit. Konečně, nebyla by první. V minulosti se úspěšný comeback po plnění mateřských povinností podařil například Kim Clijstersové či Lindsay Davenportové.

V tuto chvíli však má Serena Williamsové myšlenky úplně jinde. „Mé nejdražší dítě, dalo jsi mi sílu, kterou jsem nevěděla, že mám. Naučilo jsi mě klidu a míru. Nemůžu se dočkat až se s tebou setkám,“ psala na své sociální síti dojatá tenistka.