Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nové komedie nejen na hlavě! Fotbalové hvězdy do přípravy měnily styl

Autor: pv

Fotbalista a nový extravagantní účes? Snad každému hned naběhne legendární hláška z Ivánku, kamaráde. „Ty tady padáš na držku a oni si dělají na hlavách nějaké komedie. Já bych jim dal!“ zaznělo ve slavných odposleších z korupční aféry před 13 lety.  Kdo si před novou sezonou z fotbalistů udělal nové komedie nejen na hlavě?

Snad nejvíce poutal v minulé sezoně pozornost záložník Viktorie Plzeň Martin Zeman. Na trávníku byl k nepřehlédnutí s obarvenými vlasy do světlerůžové. Křiklavá barva nyní skoro úplně zmizela, když se nechal po stranách ostříhat nakrátko a jen uprostřed hlavy má šošolku se stopami po vybledlé růžové.

Vácha šel na blond
Vácha šel na blond

Zatímco v Plzni s experimenty Zeman prozatím skončil. To na Letné se naopak obarvovalo. Zlatou hřívu má nově Záložník Lukáš Vácha a hned se na sociálních sítích pochlubil fanouškům.

Vybarvil se i útočník Václav Kadlec. Na rozdíl od ostatních ne na hlavě, ale na těle, kde má nová tetování. Jak by řekl starý dobrý klasik Ivánek Horník: „To je taková mládež, vždyť jsou to ještě haranti. Ať si dělají, co chtěj, ty mladý.“

Kam se vytratila růžová? Zeman už nezáří na celý trávník
Video se připravuje ...