Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čechovi parťáci z Arsenalu nazí! Dováděli u hotelového bazénu v Austrálii

Autor: ps

Fotbal je porno! V podání fotbalistů londýnského Arsenalu je to přeloženo naprosto přesně. I když neměli nejpovedenější sezonu, teď fanoušci (a hlavně fanynky) mohou bez problémů říct, že je fešáci kolem gólmana Petra Čecha (35) maximálně rozpalují. Fotoaparáty je totiž zachytily nahé!

Kouč Arsene Wenger, jenž s klubem podepsal novou dvouletou smlouvu, připravil svým svěřencům nabité léto. Své hvězdy ukázal už v australské Sydney, teď je hltají davy v Číně. Jenže právě v Austrálii se to stalo!

To si takhle Özil, Mertesacker, Welbeck, Giroud, Lacazette či Bielik vyrazili k bazénu. Ale co čert nechtěl, museli vyměnit tréninkové spoďáry za plavky. Ze sprch už se kluci znají, tak stáhli trenky přímo na terase a… Ozvalo se několik cvaknutí fotoaparátu a ptáčci byly na světě!

Nahý kapitán Arsenalu Per Mertesacker.
Nahý kapitán Arsenalu Per Mertesacker.

Fotbalisté, kteří o ničem nevěděli a dočetli se o nahých fotkách až druhý den v médiích, si v klidu zalezli do bazénu odpočívat. Chyběl mezi nimi český brankář Čech , jemuž brzy může stoupnout konkurence. Arsenal totiž přemýšlí o posílení pozice v brankovišti, ovšem jak to dopadne, to se teprve dozvíme. Přestupní termíny končí 31. srpna.