Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Rosolova žena Ochotská zapomenuta! Jsme jedno ze dvou částí, píše sexy Petra

Autor: ps

Prasklo to během Wimbledonu. Tam se tenista Lukáš Rosol (31), jehož manželkou je stále moderátorka Michaela Ochotská, na kurtu líbal s novou ženou. A s o více než 8 let mladší Petrou (23) už tráví víkendy, jejich vztah vypadá vážně!

Minulý víkend si užívali pohodičku u kafíčka, tuto sobotu a neděli měli aktivní. Rosol s novou láskou Petrou vyjel poznávat krásy Česka. „Volný víkend trávíme v Českém Švýcarsku,“ hlásí blondýnka ve zkratkách u svého příspěvku na sociální síti.  

Že je to mezi nimi velmi žhavé, dokazují i další slova: „Jsme jedno ze dvou částí. Síla okamžiku,“ stojí u fotky, kde Rosol drží Petru na vyhlídce kolem pasu. „Jsme šťastní,“ dodávají.

Poprvé se český tenista pochlubil sexy blondýnkou při turnaji na londýnské trávě, kde mu fandila během kvalifikačních zápasů. K tenisu má Petra blízko, sama hrávala na profi úrovni, když nezvládla přechod z juniorek do žen, fungovala chvíli na Spartě jako trenérka ve zdejší akademii. Nyní už hraje jen rekreačně nižší pražskou soutěž, o to víc má ale času věnovat se Lukášovi!

Takhle se Petra umí smát.
Takhle se Petra umí smát.