Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ochotská po rozchodu s Rosolem prý taky není sama. Randí s fotbalistou?

Autor: Tomáš Pokorný, Eva Tušková

Z tenisu přešaltovala zpět na fotbal? Michaela Ochotská (32) po krachu manželství s Lukášem Rosolem (31) prý našla novou lásku mezi »kopačkami«. Údajně randí s ligovým obráncem Martinem Hálou (25).

Blesk v pátek jako první informoval o tom, že Rosol vyměnil Ochotskou za blonďatou tenisovou trenérku Petru Kubinovou. A vzápětí se nám podařilo zjistit, že čerstvě zamilovaná je i Míša!

To všechno 7 měsíců poté, co jim s Lukášem po roce a půl ztroskotalo manželství, ve kterém vychovávali syna Andrého (2).

Je na starší

Vztah bývalé televizní hvězdy s o 7 let mladším Martinem Hálou naznačují fotky na sociální síti i zdroj Blesku.

„Martina znám, má slabost pro starší ženy,“ říká jeden z jeho kamarádů. A skutečně! Olomoucký obránce, který letos pomohl Hanákům vykopat zpět nejvyšší fotbalovou soutěž, na jednom snímku na svém Instagramu svírá ruku blonďaté dívky. Ona má na sobě jeho triko s nosorožcem, stojí sice zády, ale vše nasvědčuje tomu, že je to Ochotská.

Totožný obrázek má on jako pozadí i na svých chytrých hodinkách. „Všechno je to jenom o jednom. Miluju tě,“ komentuje Martin další fotku, kde se drží s láskou za ruce, přidává symboly dvou srdíček a mezi nimi velké M, počáteční písmeno jejich křestních jmen.

„Jéé, tak už je to konečně venku?“ reaguje v komentářích jedna z kamarádek. „Supeeer, konečně,“ přidává se další.

Míša Ochotská u moře nahoře bez.
Míša Ochotská u moře nahoře bez.

Společně u moře

„Michaela za ním jezdí do Olomouce. Kavárny, zoo... A byli spolu i na dovolené v Emirátech,“ tvrdí zdroj Blesku. Ano, Martin byl podle fotek na Instagramu začátkem června na dovolené v Saúdské Arábii, Míša o pár dnů později dávala vzpomínkový snímek z pláže s popiskem »Indický oceán«.

Blesk v pátek oba oslovil po telefonu, ani jeden ale na dotazy nereagoval. Martin by každopádně nebyl prvním fotbalistou v životě Ochotské. Před lety, jak známo, chodila s bývalým reprezentantem Tomášem Ujfalušim...