Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čeští sportovci ve vedru: nahá lyžařka v řece, Berdych fotí pozadí

Autor: pv

Rtuť teploměru v těchto dnech stoupá skoro ke čtyřiceti stupňům ve stínu. Většina lidí se před sluncem ukrývá, ale někteří čeští sportovci se mu nebojácně postavili čelem. A většinou to byla velice pěkná podívaná...

Trpí v rozžhaveném písku. Nejlepší české plážové volejbalistky Markéta Nausch -Sluková, Barbora Hermannová a Kristýna Hoidarová Kolocová s Michaelou Kvapilovou bojují o co nejlepší výsledek na mistrovství světa ve Vídni. V extremním vedru dokázaly oba týmy vyhrát svou skupinu a pomýšlí na zisk medaile.

Sjezdařka Tereza Kmochová se ráda koupe i bez plavek
Sjezdařka Tereza Kmochová se ráda koupe i bez plavek

Práci neunikl ani tenista Tomáš Berdych , který je hlavní hvězdou turnaje v Los Cabos. Letěla s ním i manželka Ester a nejlepší český hráč na okruhu ATP se chlubí snímky, jak si ve volnu užívá na pláži a kochá se výhledem na pozadí své ženy.

V tréninkovém procesu je česká lyžařka Tereza Kmochová, která na chvíli sesedla z kola a nahá hupsla do studené řeky. „Jsem trochu nahá, ale to je v pohodě,“ psala na Instagram úspěšná sjezdařka, která se narodila se stoprocentní ztrátou sluchu.

Vedro se dá přečkat i v posteli. Své o tom ví i olympijský medailista Josef Dostál . Na internet vystavil snímek, jak na břiše leží se svými dvěma sestrami Annou a Magdalenou. Leckdo vysokému kajakáři příjemnou společnost závidí.