Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Boss Slavie Tvrdík odletěl na Kypr s tajnou zbraní: Vzal dceru do pekla!

Autor: nem

Vždyť se ta útlá dívenka vypaří! Boss fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík (48) vzal dceru Janu (16) na Kypr, kde zrovna teď počasí připomíná rozžhavený kotel v pekle…

Sešívaní odletěli do Nikósie, kde dnes (20:45) odkopou první mač play off Ligy mistrů, v němž jde o postupovou prémii 385 milionů korun a ocitli se ve výhni 37 °C. Copak trénovaní čutálisti, ti to nějak vydrží.

„Hodně pijeme a věříme, že to zvládneme,“ pověděl záložník Tomáš Souček. Ale co křehká slečna s tělem Twiggy, která loni v listopadu vyhrála finále modeligové soutěže Elite Model Look a získala tak kontrakty za 1,4 milionu korun? No, když už ji tatík vyvezl, bude to muset vydržet.

„Fotbal je u tatínka téma číslo jedna. U mě a mamky méně, ale chodíme na Slavii dobrovolně,“ prozradila Jana. Na Ruzyni ji samozřejmě mlsně omrkávali červenobílí plejeři, jenže asi mají smůlu.

„Fotbalisté mě nepřitahují,“ nechala se slyšet Jana Tvrdíková . Zato blonďáček – výletník, který se kolem tí točil při odbavení – nevypadal, že by byl bez úplně šance...

Hrdý táta vyvezl s týmem i dceru Janu.
Hrdý táta vyvezl s týmem i dceru Janu.

Slavia - Brno: Červenobílá euforie! Fanoušci vtrhli na hřiště, Šilhavý s Tvrdíkem pijí obří pivo
Video se připravuje ...