Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lyžařská kráska Vonnová koupila dům! Čtyři ložnice, bazén i kino za 58 milionů

Autor: ps

Zveřejnění intimních fotek, které v minulosti posílala golfovému expříteli Tigeru Woodsovi (32), nejspíš donutilo lyžařku Lindsy Vonnovou (41) maximálně střežit své soukromí. Nutno podotknout, že začala ve velkém stylu! V Kalifornii si pořídila luxusní dům za 58 milionů korun.

Jen co se hanbaté fotky dvojnásobné olympijské vítězky dostaly na veřejnost, okamžitě žádala hlavy těch, kteří je na internetu ukázali. Detaily přirození, prsou, bradavek – všechno bylo světu podáno jako na dlani!

Není tedy divu, že se chce Vonnová uklidit do ústraní. Pořídila si tak už několikátý dům. Naposledy investovala do luxusní vily v Hollywoodu, teď si lyžařka dopřála obrovské stavení v Kalifornii.

GALERIE | Projděte si, jak vypadá nový dům Lindsey Vonnové

Venkovní bazén nesmí chybět.
Venkovní bazén nesmí chybět.

Bazén, čtyři ložnice, pět koupelen, obložení z mramorových desek, venkovní bazén, letní kino. V novém hnízdečku jí nechybí prakticky nic! Pokud si tam dosadí sluhu a další personál, bude se mít jako královna.

Kariéra skvělé sjezdařky se pomalu blíží ke konci a dost možná svým jednáním naznačuje, kam se budou její kroky po kariéře ubírat. Vzhledem k tomu, že se nemovitý majetek Vonnové rozrůstá rychleji, než počet medailí, dá se předpokládat další byznys. Už dnes žije dva světy – sportovní a realitní…