Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sexy tenistka Benešová promluvila: Manžel byl sukničkář a já mu naletěla!

Autor: pv

Byla to svatba jako z pohádky. Půvabná tenistka Iveta Benešová si před pěti lety na zámku Laxenburg brala kolegu z kurtů Rakušana Jürgena Melzera. Ani ne po roce bylo po lásce. Za vším byl neutuchající zájem tenisty o opačné pohlaví.

Dobře věděla, jakou má její nastávající muž pověst. Přesto do toho Iveta Benešová se svůdníkem Melzerem praštila.

„Já jsem holka upřímná, důvěřivá a občas toho někdo zneužije. A naše manželství s Jürgenem takhle dopadlo. Uvěřila jsem, že za to, že je přelétavý a největší sukničkář na okruhu, můžou vlastně ty holky, že ony jsou ty špatné. Získal si moji důvěru a já uvěřila, že to změním. Že budu prostě ta pravá, která ho změní. Ale pak zjistíš, že ty holky byly normální a že chyba byla v něm. Okolí jsem uvěřila, až když bylo po všem,“ povzdechla si Benešová v rozhovoru pro magazín Tennis arena.

Práci si Benešová zpestřuje opalováním.
Práci si Benešová zpestřuje opalováním.

Přesto hodila vše za hlavu a našla si novou lásku. O osm let mladšího modela Michaela Marka, který se dokonce účastnil soutěže Muž roku. Přestože si Benešová na kurtech vydělala 3,3 milionu dolarů, nezahálí a dala se na podnikání.

„Mám svůj e-shop se šperky. To mi zabere až deset hodin denně. Objednávky, sestavení, webovky, fotky. Baví mě to. Jdu si taky občas zacvičit a zpívám. Teď se asi budete smát. Vůbec to neumím, ale zpívám. Mám učitelku, zatím je to o předzpívání, učím se používat hlas. Ale je to relax, nabíjí mě to energií a chci jít někdy na karaoke, ráda si ze sebe udělám legraci,“ smála se někdejší čtyřiadvacátá hráčka žebříčku WTA.