Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sportovní hvězdy otevřely v centru Prahy fitness. Šípková s Marešem si zatrsali

Autor: pv

Dvě slavná jména českého sportu se vrhla do společného podnikání. Bývalá mistryně světa ve sportovním aerobiku Olga Šípková (48) a někdejší fotbalový reprezentant Pavel Mareš (41) si otevřeli v centru Prahy luxusní třípatrové fitness o celkové ploše 2 500 m2. Slavnostně pak pokřtili sektem činku a zatancovali si.

S profesionální kariérou už před lety skončili, ale sportu se dál věnují a mají ho i jako byznys. Bývalý hráč Sparty nebo Petrohradu Pavel Mareš oslovil legendární hvězdu aerobiku Olgu Šípkovou, která provozuje síť vlastních fitness center, a rozhodli se spojit síly.

„Jsem velice ráda, že jsme s Pavlem našli společnou řeč a Daily Fitness Na Příkopě se stalo jakožto franšízant součástí naší sítě. Společně uděláme maximu pro to, abychom z toho udělali místo, které se pro všechny, kteří mají rádi pohyb, stalo první volbou v jejich sportovním programu,“ přeje si Šípková a její partner v podnikání prozradil, proč otevřel fitness zrovna v centru Prahy na jedné z nedražších ulic světa.

Olga Šípková v dobách největších úspěchů v devadesátých létech
Olga Šípková v dobách největších úspěchů v devadesátých létech

„V naší společnosti se obecně sportuje méně než dříve. Hodně lidí svádí své nicnedělání na málo příležitostí sportovat.  V centru Prahy se pohybuje obrovské množství lidí, kteří tady buď pracují, nebo žijí. Naskytla se možnost právě tady vybudovat fitness centrum, kde může sportovat úplně každý,“ říká bronzový medailista z EURO 2004 v Portugalsku.

Jejich nové fitness se rozkládá ve třech patrech o celkové ploše 2 500 m2 s aerobní zónou, posilovnou, třemi sály pro všechny typy skupinových cvičení, solária, masáže a také zónu pro bojové sporty.

Na slavnostní otevření, které moderoval Libor Bouček, se vystřídala celá řada gratulantů. Mareše přišel podpořit bývalý fotbalista Jiří Jarošík i současný hráč Mladé Boleslavi Marek Matějovský a na závěr zazpívalo populární duo Těžkej Pokondr.