Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Podvedl těhotnou partnerku? Ronaldo mě zneužil a dal mi 350 eur na taxi, říká sexy krajanka

Autor: sjs

Doma má tři děti a těhotnou partnerku Georginu. Přesto měl slavný fotbalista Cristiano Ronaldo (32) strávit noc s hvězdičkou televizní reality show Natachou Sofií. Podle portugalské krásky byl útočník velice vášnivý a ráno jí dal 350 eur (9500 Kč) na taxi. Pak s ní ale přetrhal veškeré kontakty.

Realu Madrid v čele s Cristianem Ronaldem se momentálně vůbec nedaří. Mohou za to i osobní problémy v životě portugalského reprezentanta? Na povrch totiž vyplavala kauza, kdy účastnice televizí reality show Natacha Sofia prozradila, že se intimně sblížila s útočníkem Realu Madrid.

„Poslala jsem mu několik pikantních fotografií přes Instagram. Myslela jsem si, že se stejně neozve, ale ozval se,“ řekla Nataša, která si s fotbalistou vyměnila několik žhavých zpráv, a nakonec se údajně střetli na hotelu v Madridu.

Údajná Ronaldova milenka Sofia
Údajná Ronaldova milenka Sofia

„Líbali jsme se a namířili jsme si to rovnou do pokoje. Ráno mi dal dokonce 350 eur na taxi domů,“ tvrdila drobná černovláska. V ten moment ale netušila, že má být pouze dalším zářezem na pažbě slavného hráče.

„Zablokoval si mě na sociálních sítích a přerušil se mnou veškerý kontakt. Nikdy jsme už spolu nemluvili. Cítím se zneužitá,“ povzdechla si Sofia pro španělský magazín TV Giua.

Pokud by to byla pravda, Ronaldo by podvedl těhotnou partnerku Georginu Rodriguezovou, se kterou čeká prvního společného potomka a celkově už své čtvrté dítě.

Portugalec se ke kauze zatím ještě nevyjádřil. Byl nevěrný těhotné partnerce, nebo si to jeho krajanka celé vymyslela, aby se přiživila na jeho jménu?